17 merkkiä siitä, että hän tulee olemaan hyvä poikaystävä

1. Hän ei yritä olla poikaystäväsi parien deittien jälkeen. Suhteen kehittyminen vie aikaa, joten hän haluaa tutustua sinuun rauhassa ennen seurustelun aloittamista.

2. Saat häneltä kivan "oli hauskaa :)" -viestin sen jälkeen, kun olette olleet deiteillä. Hänellä ei ole tarvetta noudattaa typeriä kolmen päivän sääntöjä. 

3.  Kun kerrot hänelle inhottavasta riidasta kollegasi kanssa, hän kuuntelee sinua kiinnostuneena. Jos tyyppi ei jaksa keskittyä viittä minuuttia työhuoliisi, miten hän ikinä pystyisi tukea sinua oikeasti vaikeiden aikojen yli? 

4. Hän on kiva kaupan kassoille, tarjoilijoille ja Uber-kuskeille. Ylimielisesti muita kohtaan käyttäytyvä tyyppi on yksinkertaisesti idiootti, etkä todellakaan halua sellaista poikaystävää.

5. Hän ei valita, vaikka "vahingossa" haukkaisitkin vikasta pizzapalasta reippaasti yli puolet. 

6. Hän ei yritä varastaa kaikkea vapaa-aikaasi itselleen. Hän tajuaa, että yksin kasvonaamioissa hengaileminen, itseruskettavan levittäminen ja salaisen Spotify-listasi kuunteleminen on sinulle tärkeää ja terapeuttista.

7. Hän on selvästi fiiliksissä siitä, että tulet toimeen hänen bestiksensä kanssa ja haluaa tutustuttaa sinut myös muihin kavereihinsa. 

8. Hän ei hermostu, vaikka joutuisi odottelemaan sinua ravintolaan/baariin lähtiessänne. Hän antaa sinun viimeistellä smokey eye -lookiasi ja surffilaineitasi juuri niin kauan, kun on tarpeellista. 

9. Se, että hän osaa mokatessaan pyytää anteeksi, on tärkeää. Turha itsepäisyys on pitkässä suhteessa todella rasittavaa. 

10. Jos taas sinä mokaat ja pyydät anteeksi, hän leppyy kohtuullisen lyhyessä ajassa. Et halua itsellesi viikkokausia pikkujutuista murjottavaa drama queenia.

11. Jos tuoremehua riittää aamulla enää yhteen lasilliseen, hän antaa sen sinulle. 

12. Tunnet olosi turvalliseksi hänen seurassaan. 

13. Hänellä on sinun lisäksesi muitakin kiinnostuksen kohteita. Eikö olisikin inhottavaa, jos hän skippaisi jatkuvasti futistreeninsä tai parhaan kaverinsa pokeri-illan sinun takiasi?

14. Hän ei jätä vessanpöntön rengasta ylös.

15. Hän kertoo avoimesti tykkäävänsä sinusta.

16. Hän saa sinut hepuliin päivittäisellä tasolla.

17. Hän ei yritä muuttaa sinua, vaan hyväksyy myös kummallisimmat tapasi ja paheesi. Ja jopa pitää niitä söpöinä.

Alkuperäinen juttu: cosmopolitan.com