15 deittailutotuutta, jotka vain kiireiset naiset tietävät

"Mitäs teet tänään, lähdetäänkö lasilliselle?" "Ööh, en ehdi, en ennen seuraavaa viikkoa…." Jos olet kiireinen nainen, seuraavat tilanteet ovat sinulle todennäköisesti tuttuja deittaillessa.

1. Hylkäät nopeasti tyypit, joiden kanssa hengailu tuntuu työltä. Sinulla ei ole energiaa tapailla ihmistä, jonka puolesta sinun pitää tehdä päätöksiä tai josta sinun pitää huolehtia koko ajan.

2. Saavut treffeille hikisenä treenien jäljiltä. Et aio tehdä kompromisseja harrastustesi ja sinulle tärkeiden asioiden suhteen, vaikka se johtaisi siihen, ettet aina ehdi laittautua. Kumppaniesi täytyy hyväksyä asia.

3. Pidät juhlimisesta, mutta sinulla on harvoin aikaa pyöriä kokonaista yötä ulkona ihan vain siltä varalta, että sattuisit tapaamaan jonkun. Vietät klubeilla aikaa ystäviesi seurassa. Jos joku tyyppi haluaa lähestyä sinua, hänen kannattaisi toimia nopeasti. Et roiku baareissa pilkkuun saakka, vaan lähdet ajoissa kotiin, koska sinulla on seuraava päivä täynnä ohjelmaa.

4. Et pysty tapaamaan ihmisiä spontaanisti. Deittailukumppanisi ei voi tuosta noin vain tekstata, että "Mitäs teet tänään?" ja olettaa, että olet vapaa hengailemaan. Suunnittelet menosi ajoissa etukäteen.

4. Et varaa tuntikausia Tinder-treffejä varten, vaan sovit tapaamiset muiden menojen väliin, ennen kun suuntaat juhliin tai tapaamaan ystäviäsi. Et voisi kuvitellakaan antavasi kokonaista iltaa tyypille, jota et ole koskaan tavannut.

5. Olet perunut tai siirtänyt tapaamisia toiseen ajankohtaan lukemattomia kertoja. Joskus sinulle vain tulee tärkeämpiä menoja.

6. Välillä kuluu päiviä niin, ettet vain muista avata Tinderiä tai vastata viesteihin. Tinderin selaaminen tuntuu sinusta usein työltä, josta ei makseta palkkaa, joten teet sitä ainoastaan silloin, kun sinulla on oikeasti energiaa. Et käytä deittiapplikaatioita jaaritellaksesi mukavia, vaan löytääksesi potentiaalisen kumppanin.

 

7. Jos kiinnostavasta tyypistä ei kuulu mitään, unohdat hänet yleensä nopeasti. Sinulla on niin paljon muuta tekemistä, ettet jaksa stressata siitä, että toinen käyttäytyy epämääräisesti tai hankalaksi.

8. Dumppaat helposti tyypit, jotka tuntuvat ylipäätään ajantuhlaukselta. Jos hän tekee ohareita tai jahkailee viikkokaupalla, voiko sitoutua sinuun, et jaksa kauaa roikkua hänen seurassaan.

9. Et osaa esittää "vaikeasti tavoiteltavaa". Et ymmärrä mitään pelien pelaamista, vaan ilmaiset yleensä kiinnostuksesi nopeasti.

10. Kalenterisi on täynnä menoja. Työpäivän jälkeen saatat mennä hänen kanssaan seitsemältä drinkeille, yhdeksältä leffaan kaverisi kanssa ja silti onnistua menemään ajoissa nukkumaan, koska sinulla on lento aamulla. Deittikumppanisi joutuvat hyväksymään tämän faktan.

11. Ihmissuhteet vievät liikaa energiaa. Toisinaan ihmettelet, miten ihmiset ehtivät käydä töissä ja silti tehdä kaikenlaisia parisuhdejuttuja? Välillä sinua pelottaa, ettet koskaan löydä ketään hektisen elämäsi takia. Et kuitenkaan voisi elää vain toista ihmistä varten.

12. Jos sinulla on vapaa-aikaa, keksit helposti mahtavaa tekemistä ja uusia seikkailuja tapailemasi ihmisen kanssa. Viet deittailukumppanisi päiväretkille, suosituimpiin drinkkibaareihin tai testaamaan parhaita brunsseja. Et halua tuhlata kallisarvoisia vapaapäiviäsi Netflixin tuijotteluun tai samassa kantabaarissa roikkumiseen.

14. Suosit toisinaan aamuseksiä yöseksin sijaan, koska et halua menettää yöuniasi. Aaamuseksi piristää ja antaa sinulle energiaa koko päiväksi.

15. Saatat vaikuttaa aluksi etäiseltä, mutta jos todella tykästyt johonkin tyyppiin, löydät kyllä hänelle aikaa ja muutut yhtäkkiä sydämelliseksi. Kun deittikumppanisi huomaavat tämän, he ilahtuvat suunnattomasti.

Kuvat: MV Photos

Lähde: Cosmopolitan.com

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

Haaveissa romanttinen lomamatka? Nämä ovat 15 maailman romanttisinta kaupunkia

Tähdet sen kertovat: Millainen seurustelukumppani olet horoskooppisi mukaan?

Sinkuilla on naimisissa olevia rikkaampi elämä, väittää yhdysvaltalaistutkija – pitääkö tämä paikkansa?