14 merkkiä siitä, että olet rakastunut

1. Puhut hänen kanssaan yhteisestä tulevaisuudesta tajuamatta, että ylipäätään suunnittelette tulevaisuutta. Et mene paniikkiin, jos hän ehdottaa matkaa Espanjaan vuoden päästä joulukuussa – ja tämä ei todellakaan ole ollut itsestäänselvyys aiemmissa suhteissasi. 

2. Et enää juurikaan ajattele eksääsi. Et oikeastaan muista, milloin ajattelit häntä viimeksi. 

3. Ne asiat, joita ennen inhosit, tuntuvat nyt siedettäviltä  –  jos teet ne hänen kanssaan. Kammositko ennen korkeita paikkoja? Olette puhuneet alustavasti maailmanpyöräajelusta kesälomallasi. 

4. Sinua ei haittaa tehdä pieniä uhrauksia kumppanisi eteen. Tietenkään et halua jättää väliin itsellesi tärkeitä asiota, mutta jos hän pyytää sinulta tukea migreenikohtauksensa keskellä, sinulle on ihan okei skipata brunssisuunnitelmasi. 

5. Mietit häntä, kun tarvitset piristävää ajateltavaa verikokeessa, hammaslääkärissä tai täyteen ahdetussa aamubussissa.

6. Tunnet olosi turvalliseksi hänen kanssaan. Emmekä tarkoita pelkästään fyysisesti. Sinusta vain tuntuu, että kaikki järjestyy kyllä. 

7. Sinun ei tarvitse sensuroida juttujasi. Okei, kukapa ei yrittäisi tehdä muutamilla ekoilla deiteillä mahdollisimman hyvää vaikutusta… Mutta huomasit pian, että voit olla hänen seurassaan täysin oma itsesi. 

8. Olet alkanut nähdä kaikkialla asiota, joista hän pitäisi. Awww, pieni beaglenpentu! *lähettää kuvan* NAM, miten herkullisen näköinen rahkapulla!!!! *lähettää kuvan*

9. Haluat kertoa hänelle aina, kun jotain tapahtuu. Olipa se sitten hyvää tai huonoa. 

10. Et pelkää, että pelottelisit hänet tiehensä. Uskallat itkeä hänen edessään ja näyttää hänelle oudoimmatkin puolesi – luotat siihen, että hän kestää kyllä pahemmatkin paljastukset. 

11. Kun hän on surullinen, sinustakin tuntuu pahalta. Ja toisinpäin.

12. Sinusta on oikeasti kivaa nähdä hänen kiusallisia lapsuuskuviaan vuodelta 93. Ja kuunnella, kun hänen äitinsä kertoo noloja ala-astetarinoita.

13. Sinulla on hänen kanssaan kivaa, vaikka ette tekisikään mitään. Tietysti tykkäät edellen käydä ulkona, mutta on myös ihan okei, jos teillä ei ole vielä mitään suunnitelmaa ensi viikonlopulle. 

14. Mitkä ovat kivoimpia asioita, joita olet tehnyt elämässäsi? Sinusta tuntuu nyt, että haluat tehdä ne uudestaan hänen kanssaan. Kuutamouinti vanhempiesi mökillä? Viikonloppuretki Tukholmaan?  Auringonlasku Rodoksella? Uusintakierros, kiitos!