11 tapaa, joilla sotket rakkauselämäsi

1. Annat pienten riitojen haitata seksielämäänne.

Jos kannat kaunaa joka kerta, kun hän jättää wc-istuimen kannen ylös ja annat sen näkyä makuuhuoneen puolella, kundisi kärsivällisyys loppuu nopeasti.

2. Odotat uskollisesti sielunkumppaniasi.

Unelmiesi suhteen suunnitteleminen etukäteen on resepti epäonnistumiseen. Käy deiteillä avoimin mielin ja muista pitää hauskaa.

3. Jahtaat varattuja tai saavuttamattomia miehiä.

Ihmeitä voi toki sattua, mutta älä koskaan ikinä milloinkaan omistaudu näille kundeille. Tuhlaat vain turhaan aikaasi ja hermojasi.

4. Odotat aina pahinta.

Ymmärrämme, että olet polttanut joskus näppisi rakkaudessa, mutta tällä asenteelle kiinnität vain huomiosi jokaiseen pikku puutteeseen, ja epävarmuutesi syö suhteenne.

5. Pidät nettideittailua epätoivoisena.

On vuosi 2015 ja on aika hylätä pölyttyneet näkemykset. Tutkimuksen mukaan yksi viidestä suhteesta alkaa tänä päivänä netin ihmeellisestä maailmasta.

6. Et luota häneen muiden naisten seurassa.

Turhaan epäluottamuksen kohteeksi joutunut kundi kyllästyy jatkuviin pähkäilyihisi, ja huonolla hetkellä se saattaa olla viimeinen pisara hänelle.

7. Olet edelleen kiinni eksässäsi.

Riudutko vanhassa rakkaudessa, vertailetko eksääsi uuteen kundiin tai vierailetko edelleen hänen sängyssään? Ei, ei, ei.

8. Hyväksyt huonoa käytöstä.

Annatko anteeksi huonon käytöksen vain, koska et halua olla sinkku?

9. Olet aina kiinni puhelimessasi.

Tekstailua päivällisellä, Instan skrollailua juttelun aikana… Ne etäännyttävät teidät toisistanne. Luurisi on epätoivottu kolmas pyörä.

10. Olet liian saatavilla.

Perut menojasi nähdäksesi hänet, olet aina valmiina kaikkeen ja sovitte menonne hänen kalenterinsa mukaan. Kompromissit kuuluvat parisuhteeseen, mutta miten teidän käy, jos menette jo tapailuvaiheessa kundin ehdoilla?

11. Kiirehdit parisuhteeseen.

Mikään ei tapa miehen alkuhuumaa ja jännitystä pahemmin kuin se, että hänellä on paineita suhteen etenemisestä.

Lue myös:

Johtuuko sinkkuutesi tästä?

5 asiaa, jotka estävät sinua löytämästä Sen Oikean

"Iik! Kenen puhelimesta kuului ääni?!"

Kuva: MVPhotos