11 merkkiä siitä, että olet tyytynyt keskivertosuhteeseen

1. Huomaat aina välillä ajattelevasi, miten ihana poikaystäväsi olisi, jos hän ei olisi niin aikaansaamaton, ennalta-arvattava tai kykenemätön tekemään suunnitelmia kanssasi.  Kumppanin ihan jokaista ominaisuutta ei tietenkään tarvitse palvoa, mutta tiedäthän, että toista ihmistä on todella vaikea muuttaa? Jos miljoona pikkuasiaa ärsyttää sinua jo nyt, kannattaa ehkä pohtia yhteistä tulevaisuuttanne tarkasti.

2. Pysyttelet suhteessa, koska ajatuskin yksinäisistä lauantai-illoista Netflixin ja mikroaterioiden parissa aiheuttaa sinulle kylmiä väristyksiä. Tylsät viikonloput ovat ihan okei, eikä omia pelkojaan kannata paeta ainakaan siihen ihan kivaan parisuhteeseen. Se on epäreilua molemmille osapuolille.

3. Uskot, että voisit olla todellinen #BossBitch, jos vain kaikki vapaa-aikasi ei kuluisi hengailuun poikaystäväsi kanssa. Kuinka paljon voisitkaan edistää uraasi, bikinikroppaasi ja sisustusprojektiasi… Stop! Hyvän suhteen ei pitäisi sulkea mitään pois, vaan auttaa molempia olemaan paras versio itsestään.

4. Kun tyttöjen illassa käytetään fraasia "the one who got away", alat heti ajatella ensirakkauttasi tai viime talvena laskettelukurssilla tapaamaasi komeaa tyyppiä. On ihan okei, että ensirakkaudelle ja ihanalle eksälle on sydämessäsi erityinen paikka. Mutta kenenkään ei pitäisi tuntua nykyistä kumppaniasi paremmalta vaihtoehdolta. 

5. Sinusta ei olisi välttämättä maailmanloppu, vaikka päätyisitkin pettämään kumppaniasi. Kaikkeahan voi aina tapahtua, mutta lähtökohtaisesti kummankaan ei pitäisi haaveilla säätämisestä muiden kanssa. 

6. Olet varma siitä, että kumppanisi tykkää enemmän sinusta kuin sinä hänestä. Se, että suhteen dynamiikka ei koko ajan ole täysin tasapainossa, on normaalia. Mutta jos hän tunnustaa sinulle rakkauttaan ja sinä vastaat "haha, säkin olet tosi jees", voi olla, että jotain on pielessä…

7. Kun hän lähettää sinulle Whatsappissa kuvia kadulla bongaamastaan söpöstä beaglenpennusta, et jaksa vastata. Viestittelet hänen kanssaan lähinnä käytännön asioista, kuten siitä, mitä syötte illalla tai voiko viedä sinut huomenna töihin. 

8. Olet alkanut perua yhteisiä suunnitelmianne hengaillaksesi frendiesi kanssa tai ollaksesi yksin. Älä käsitä väärin, oma aika on kyllä seurustellessakin erittäin tärkeää. Jos sinusta kuitenkin jatkuvasti tuntuu siltä, että et välttämättä haluaisi nähdä häntä useammin kuin kerran viikossa, taitaa olla aika jatkaa matkaa. 

9. Seksin harrastaminen hänen kanssaan kiinnostaa sinua jatkuvasti vähemmän ja vähemmän. On normaalia, että suhteen alussa säkenöinyt innostus vähenee jossain vaiheessa. Se, ettei enää halua toista ollenkaan, voi olla kuitenkin merkki siitä, että parisuhde on tullut tiensä päähän.

10. Kivoin asia, mitä sinulle on tänä vuonna tapahtunut, oli lippispäisen kundin tapaaminen kaverisi kotibileissä. Viaton flirttailu ja uusiin ihminen tutustuminen on okei, mutta jos vielä viikkojenkin jälkeen ajattelet tapaamaasi miestä, voi olla, että yksinkertaisesti pidät Lippispäästä enemmän kuin poikaystävästäsi. 

11. Kaverisi sanovat sinulle toistuvasti lauseita kuten "Onko hän varmasti sitä, mitä haluat?". Elleivät ystäväsi olisi oikeasti huolissaan onnellisuudestasi, he tuskin kyseenalaistaisivat parisuhdettasi jatkuvasti. Ota siis ystäviesi kommentit vakavasti ja mieti, mitä he yrittävät sinulle kertoa.

Alkuperäinen juttu: cosmopolitan.com