10 miestyyppiä, jota jokainen parikymppinen on kyllästynyt deittailemaan

1. Mies, joka katoaa toisten treffien jälkeen. Mahtavien treffien jälkeen kaikki tuntuu sujuvan paremmin kuin hyvin, mutta yllättäen tyyppi tekee katoamistempun. Ehkä hän on päättänyt lähteä spontaanille maailmanympärysmatkalle tai kadottanut puhelimensa?

2. Tyyppi, joka ei tekstaa takaisin moneen päivään. Tämä tekniikka toimi varmasti kivikaudella, mutta nykyään radiohiljaisuus tarkoittaa yleensä sitä, että toinen ei ole kiinnostunut. Ja on liian nössö kertoakseen sinulle suoraan. 

3. Mies, joka tekee täydellisen katoamistempun ja whatsappaa sinulle kuukauden kuluttua. What? Pitäisikö kaiken olla normaalisti sen jälkeen, kun sinut on juuri feidattu ikävimmällä mahdollisella tavalla?! Tyyppi ei tietenkään pahoittele käytöstään, vaan kyselee kuulumisiasi niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

4. Mies, joka antaa sinulle turhaa toivoa. Hän ylistää ihanuuttasi jatkuvasti, mutta välillä vihjailee, ettei ole varma suhteenne tulevaisuudesta. Ikään kuin hän ei olisi silloin vastuussa siitä, jos hän satuttaa sinua myöhemmin. 

5. Mies, joka ei esittele sinua ystävilleen. Olet esitellyt tyypin omille kavereillesi jo ajat sitten. On syytä epäillä, että deittisi koittaa salailla olemassaoloasi. 

6. Mies, joka käyttää jatkuvasti puhelintaan seurassasi. Jokainen meistä tietenkin syyllistyy tähän joskus, mutta kaikella on rajansa. Ei ole hyväksyttävää, että kundia kiinnostaa Snapchatin selaaminen sinua enemmän.

7. Mies, joka ei ikinä viestitä sinulle ennen puoltayötä. Ihan sama minkälaiset työajat hänellä on, viestittely pelkästään aamuöisin on epäilyttävää.

8. Kundi, joka on kiva mutta tylsä. Pakkien antaminen maailman mukavimmalle miehelle on kamalaa, mutta jos haukottelet jo ekoilla deiteillä, miten jaksaisit kuunnella hänen juttujaan koko loppuelämäsi?

9. Mies, joka ei vain tajua lopettaa. Kävitte kerran treffeillä, ja sanoit myöhemmin, että et halua jatkaa. Silti hän on edelleen kimpussasi kuin takiainen. Grrh.

10. Mies, joka oli NIIN paljon hauskempi Tinderissä. Miten Tinder-chatissa hulvattomalta vaikuttanut tyyppi voi olla livenä todellinen tylsimys?!