10 merkkiä siitä, että hän on itsekäs sängyssä

Kaikki eivät loista vällyjen välissä – ja se on ihan ok. Kukaan ei voi olla hyvä kaikessa, mutta on tärkeää, että yrittää parhaansa, aina. Jotkut kuitenkin vain haahuilevat huolimattomasti, koko elämänsä. Välinpitämättömiin ihmisiin on kurjaa törmätä töissä tai koulussa, mutta vielä pahempaa on törmätä heihin lakanoiden välissä.

1. Esileikki on olematonta. Häntä ei kiinnosta lämmittely, ja pienen koskettelun jälkeen hän haluaa siirtyä suoraan asiaan. Pelin avaukset tapahtuvat syystä!

2. Petipuuhissa kenenkään ei tarvitse tehdä mitään, mitä ei halua. Mutta mikään ei latista tunnelmaa pahemmin kuin se, että annat hänelle suuseksiä, hän jopa pyytää sitä, muttei koskaan tarjoa sinulle samaa nautintoa.

3. Kaikilla on suosikkinsa, mutta päädytte aina vain hänen lempiasentoihinsa. Siitäkin huolimatta, että olet kertonut, etteivät ne yksinkertaisesti toimi sinulle tai haluaisit vain vaihtelua.

4. Maaliviivalle, nopeasti. Hän suorittaa seksiä kuin satasen aitoja, aivan liian nopeasti, eikä ajattele sinua koko matkan aikana. Kunnes yhtäkkiä ollaankin jo maalissa.

5. Kun hän on valmis, te olette valmiit. Sinun on turha odottaa saavasi omaa osuuttasi. Hän joko pukeutuu saman tien, tai pahimmassa tapauksessa nukahtaa.

6. Hän antaa tarpeetonta palautetta ja jakaa mielipiteitään liikaa. Hän kykenisi laatimaan listan siitä, kuinka voisit toimia toisin. Tai pahempaa, hän haluaa sinun sheivaavan, koska hän pitää siitä.

7. Huono hygienia. Hän haisee kuin roskis, eikä ole siistinyt karvojaan. Tämä jos joku saa olon tuntumaan epämukavalta.

8. Jos illallinen kokataan, myös jäljet siivotaan. Hän ei auta sinua sotkujen siivoamisessa.

9. Hän painostaa sinua, vaikka et ole sillä tuulella. Sen sijaan, että hän tuntisi empatiaa rankan päiväsi jälkeen, hän saa sinut tuntemaan itsesi huonoksi kumppaniksi, koska et edes yritä. Koska hän haluaa sitä, nyt heti, tunteidesi on jäätävä kakkoseksi.

10. Hän ei näe seksirutiineissanne mitään parannettavaa. Olet yrittänyt keskustella ongelmistanne, mutta hän siirtää ne sivuun. Parhaimmillaan hän tokaisee yrittävänsä enemmän, muttei oikeasti vaivaudu muuttamaan käytöstään. Sinun nautintosi on hänelle toissijaista.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

7 kummallista seksimyyttiä, joiden olisi jo aika kuolla – unohda nämä heti!

Ensimmäistä kertaa seksibileissä ollut kertoo:”Seinällä roikkui piiskoja ja ruoskia, joita vieraat saivat vapaasti käyttää”

Rakkausguru kertoo: näistä asioista tiedät, deittailetko väärää tyyppiä

Teksti Ida Suntio Kuva MVPhotos