10 asiaa, jotka ärsyttävät deittailussa eniten

1. Tekstareiden ylianalysoiminen.
Jokainen meistä syyllistyy tähän joskus. Viestittely on hauskaa ja kepeää, kunnes tekstareiden tulkkaus alkaa saada maanisia piirteitä ja yli puolen tunnin vastausviive on käytännössä katastrofi. Luojan kiitos voit aina ottaa viesteistä screenshotin ja analysoida tyypin tarkoitusperiä yhdessä tyttökavereidesi kanssa.  

2. Kun yrität esittää rauhallista.
Miten niin et muka saisi hermostua, kun ihastuksesi ei tekstaa takaisin välittömästi? Eikö elämä olisi paljon helpompaa, jos vain voisit kertoa toiselle suoraan, mitä ajattelet

3. Täydellisen Tinder-profiilin luominen.
Vakava ja hauska? Tai ehkä sittenkin hieman arvoituksellinen? Täydellisen deittiprofiilin kehittäminen käy nykyään työstä. Haluatko oikeasti kertoa profiilissasi uskovasi ufoihin vai säästäisitkö oudot paljastukset mieluummin vasta ekoille treffeille?

4. Ihmisten tapaaminen jossain muualla kuin Tinderissä.
Vaikka olisit oikeasti supersosiaalinen, ei ihmisten tapaaminen aina ole helppoa. Tinderin kaltaisten appien avulla treffailu sujuu kuin tanssi, mutta vaarana on myös päätyä latteille ensitreffeille. Tuntuu helpolta lähteä deiteille työkaverin kanssa, mutta kun suhteesta ei tulekaan mitään, yhdessä työskenteleminen ei olekaan enää niin simppeliä. Ja keskustelun aloittaminen baarissa tuntemattoman kanssa on muuten paljon vaikeampaa kuin elokuvissa.

5. Katoamistemppu.
Valitettavasti niin sanotut katoamistemput ovat nykypäivän deittikulttuurissa enemmän sääntö kuin poikkeus. Saatat törmätä siihen uskomattomaan pelkuriin, joka vain päättää kadota sen sijaan, että puhuisi asioista suoraan. Inhottavaa mutta hyvin yleistä.

6. Eksäsi vaikuttaa yhä elämääsi.
Tajuaako hän, kuinka onnekas olikaan saadessaan deittailla sinua? Kuulostaa ehkä itsekeskeiseltä, mutta asian sanominen ääneen vain antaa lisää itsevarmuutta. Vaikka eronne oli suoraan kuin kauhuelokuvasta, ei kannata jäädä paitsi söpöistä tekstareista ja Netflix-maratoneista uuden tyypin kanssa.

7. Uudella poikaystävälläsi on kamala some-persoona.
Kaikkia meitä ei ole siunattu mahtavalla huumorintajulla, mutta toisen supertylsiä Facebook-postauksia lukiessa kiinnostus lopahtaa hyvinkin nopeasti. 

8. Uusi poikaystäväsi ei käytä lainkaan sosiaalista mediaa.
Jos mies oli paikalla Whatsapissa viimeksi viikko sitten, juokse.

9. Ette osaa olla toistenne kanssa vuorovaikutuksessa somessa.
Luuleeko hän sinua stalkkeriksi, jos tykkäät hänen jokaisesta Insta-kuvastaan? Ärsyyntyvätkö muut, jos kommentoitte toistenne kuviin jatkuvasti? Onko kenenkään suhde nykyään enää edes Facebook-virallista?!

10. Hän määrittele suhteenne hyvin epämääräisesti.
Käytännössä olette jo parisuhteessa, mutta kundin mielestä lähinnä tapailette satunnaisesti. Jep, tiedät miltä se tuntuu.

Kuvat: MVPhotos