Onko mahdollista saada täyteläisempi hymy?

Kaupallinen yhteistyö Esmile

 

Miksi en hymyile joka kuvassa? Hmm.. Olen miettinyt sitä aina välillä. Yksi vastaus on, että ”puhuttelen” kuvaa silmieni kautta. Saan silmiini intensiivisemmän katseen ilman hymyä ja silmäni ovat oma lempi piirre kasvoissani. Toinen asia on, etten pidä niin paljon hymystäni vaikka kameroiden ulkopuolella olen todella nauravainen ja hymyilevä persoona. Mikä on välillä hieman ristiriitaista some kuvieni kanssa. Monien nauravien ja isosti hymyilevien kuvieni taustalla onkin aito tilanne. Kuvaajani kanssa aletaan kuvaamaan hymyileviä kuvia, jotka joka kerta päätyvät hauskoihin läppiin ja räkättävään nauruun. 😀 Pidän aidoista hymyistä ja nauruista, joten tykkään itse laittaa juuri niistä tilanteista ne hymy kuvat!

Olen ollut aina ihan tyytyväinen hampaisiini, mutta samalla ihaillut täydellisen ”täyteläisiä” hampaita ja isoa hymyä. Olen kokenut, että hymyni on aika pieni ja purentani hieman väärä. Vaikka asia oli minua häirinnyt, mutta en vain tiennyt mitä sille olisi voinut tehdä, joten vuosia kului ennen kun kuulin asiasta lisää.

Tälle alalle päätyessäni en osannut edes kuvitella kuinka tietoinen tulee olemaan omista ”virheistä ja puutteista”. Ajan saatossa sitä on oppinut hyväksymään ja tykkäämään itsestään sellaisena kun on, ja en olekaan ikinä lähtenyt korjailemaan virheitäni. Muistan silti ne hetket, kun näki itsensä ensimmäistä kertaa telkkarissa tai kun missikiertueella meitä kuvattiin koko ajan ja joka suunnasta, ja kommentoijat tykkäsivät pelata etsi virhe ja arvostele peliä. Ennen sitä ei tullut edes ajatelleeksi miltä näytän suoraan sivulta, takaviistosta, alhaalta päin, nauraessani, miettiessäni ja kaikissa tunnetiloissa mitä eri tv-ohjelmissa koin. 😀 Nykyään tiedän vähän liiankin hyvin, mutta tottakai myös tiedostaa omat hyvät puolensa. Nykyisin vaan naurattaa epäonnistuneet ja keskeneräiset ilmeet kuvissa ja tv-ohjelmien tunnetilat. Tykkään olla luonnollinen ja mieluummin korostan omia hyviä puolia, kuin piilotan epävarmuuksia. Sisäinen kauneus kumpuaa ulospäin! Hymyni on ainoa mikä on jäänyt mietityttää ja samalla hampaiden terveys. Listaan tähän asioita mihin ongelmiin lähdin hakemaan ratkaisua Invisalign oikomishoidossa Esmile klinikalla.

Mitä haen hoidolta:

  • Täyteläisempää hymyä.
  • Täyteläisempiä hampaita ja hammaskaarta.
  • Parempaa purentaa (etuhampaat tulevat takahampaiden päälle).
  • Eroon yönarskuttelusta.
  • Korjataan/tasoitetaan narskuttelun kulumat hampaissa.

Ensi askel oli varata aika hoitoarvioon, koska paloin halusta tietää mitä asioita minun hampaissani voisi korjata. Olin nähnyt loistavia tuloksia ja kuullut positiivista palautetta. Sain ajan Hannu Vesasen vastaanotolle, ja hoitoarvio oli todella silmiä avaava. Ennen kun kerkesin edes kertomaan kaikkia mietteitä ja toiveita mitä haluaisin parannettavan, niin Hannulla oli jo niihin vastaus, koska hän oli huomannut jo kaikki hampaideni ja purentani ongelmat puhuessani ja hymyillessäni. Vastaanotto oli miellyttävä ja rento ja lähdin inspiroituneena uusien tietojeni kera. Sain hoitoarvioksi vuoden ja samana päivänä päätin toteuttaa haaveeni ja aloittaa intesiivisen Invisalign oikomishoito.

Mitä hoidossani oiotaan:

  • Levennetään hammaskaarta ylä- ja alahampaissa.
  • Korjataan hampaiden asento, koska ylähampaat menevät hieman sisäänpäin.
  • Parannetaan purenta.
  • Korjataan kulumat ja tehdään hampaista tasaiset.
  • Yönarskutteluun apua.