Samalla löysin selkäkipuihini apua

Olen kirjoittanut aiemmin facelift -sarjahoidosta, jossa kävin Method Pisarassa. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoitokokonaisuus, joka avasi myös ajatusmaailmaa. Sain samalla hyvinvointi valmennuksen, jossa käydään läpi mitkä asiat esim. ruuassa, ruokavaliossa ja elämäntavoissa vaikuttavat solutason toimintaan. Se oli todella mieltä avaavaa ja täytyy kirjoittaa siitä oma juttunsa. Palataan siis facelift -hoitoon. Toiveena hoitotuloksiin oli freshimpää lookkia kasvoille ja päästäkseni eroon kasvoihini kertyneestä nesteestä ja turvotuksesta. Tuloksiin olin tyytyväinen, ja saatiin ”jumpattua sidekudokseni kiinteämmäksi, avattua lymfakanavat ja poistettua ylimääräiset kuona-aineet. Leukalinja on terävämpi, poskipäät enemmän esillä ja kaulan poikkijuonteet tasaisemmat. Se mikä huomattiin hoitojani kanssa, että kasvoilleni kertyy monesti hieman uutta nestettä. Siihen lähdettiin etsimään vastausta.  Ensimmäisellä hoitokerralla käytiin läpi vartaloni lymfajärjestelmät ja hoitaja huomasi selkäni ongelman. Minulla on skolioosi, joka tekee selän tietyistä lihaksista kireät ja rasittuneet. Selkäni ongelmat jatkuvat niskaan asti, joka oli täysin tukossa kerryttäen samalla turvotusta kasvoihin. Kun kävin kasvojen sarjahoidossa, minulle tehtiin myös selälle hoito sähköllä, ultraäänellä ja irrotettiin lihaskalvoja. Aineen-vaihdunta saatin hyvin vilkastettua. Kotiläksyksi sain selkävenytykset. Hoito tehtiin minulle 3 kertaa ja joka kerta selkä tuntui ja näytti paremmalta. Hoidon jälkeen välitön fiilis oli mahtava! Selkä oli vetreä, hyvävointinen ja ajatukset selkeämmät, kun veri pääsi pumppaamaan paremmin aivoihin. 😉 Löydettiin myös yksi syy siihen, miksi minulle kertyy enemmän turvotusta kasvoille, mutta muuten tehokkaat hoitotulokset pitävät. Sidekudos on saatu jumpattua, joten se ei palaa ennalleen ja lymfakanavat ovat auki ja kertyneet kuona-aineet ovat poissa. Toinen syy turvotukseen on elämäntavat. Kiireinen syksy on tuonut tullessaan epäsäännölliset ruoka-ajat ja unet, epäterveellisemmät ruuat, vähempi liikunta ja tietenkin pikkujouluja ja 30 v. bileitä on ollut melkeinpä joka viikonloppu. Huh! Onneksi joulu tulee ja voi rauhoittua joulun tunnelmaan. <3

Oletko jo lukenut? Veitsetön facelift