Veitsetön facelift

Omat häät lähestyvät kovaa vauhtia ja kukapa ei haluaisi näyttää hyvältä tärkeimpänä päivänään! Myös omat kolmekymppiset kolkuttelevat jo ovella. Ei ole vielä ikäkriisiä havaittavissa, mutta tottakai vanheneminen on väistämätöntä. Itselleni on tärkeää, että oma look pysyisi freshinä mahdollisimman pitkään. Tykkään naturel ulkonäöstä, joten olen ollut aina kiinnostunut vaihtoehtoisista hoidoista ilman pistoksia tai leikkauksia. Olen myös todella tarkka mihin hoitoihin menen samoin kuin ihonhoidossa mitä tuotteita käytän. Ystävän ja kollegan kanssa tuli kerran puheeksi vartalon muokkaaminen laitteilla, ja apua sellaisiin kohtiin mihin kertyy ylimääräistä joka ei lähde pois edes urheilemalla. Jokaisella on ne tietyt paikat missä näkyy ensimmäisenä turvotus, liikunnan puute, rasvainen ruoka, alkoholi jne. Itselläni ne kertyy suurimmaksi osaksi yläkroppaan, kasvot ja kädet, mutta myös reidet kerää nesteet ja selluliitin. Varmasti moni nainen voi samaistua. Mutta mikä avuksi? Taisin löytää siihen vastauksen.

Otin yhteyttä ystävääni joka työskentelee Method Pisara:ssa, jossa hoidetaan ”ongelma-aluetta” kokonaisvaltaisesti.  Heidän konseptinsa perustuu koko kehon solutason toimintaan ja hoidetaan kehon ulkoista ja sisäistä hyvinvointia.

Innostuin ja koin heidän konseptinsa mielenkiintoisena. Halusin ehdottomasti lähteä kokeilemaan hehkutettuja hoitoja ja tuloksia. Minua kiinnosti aloittaa facelift -hoitosarjalla, jossa kiinteytetään ja kohotetaan kasvojen ja kaulan aluetta, samalla ehkäisten ja tasoittaen ikääntymisen merkkejä. Se minkä koen itselläni päällimmäisenä ongelmana kasvojeni alueella on nestekertymät jotka tuovat kasvoille turvotusta ja uurteita. Joten yhdistelmähoito, jossa tyhjennetään neste-, kuona-, rasvakertymiä, kohotetaan lihaksia, silotetaan juonteita ja aktivoidaan sidekudoksen luontaista toimintaa kasvojen ja kaulan alueelta, kuulosti lupaavalta.

Hoito kestää noin. 1,5 h -2 h ja hoidon aikana kasvojen alueelle käytetään ihokudosten ja lihasten tarpeista riippuen yhdistelmänä lymfa-, ultraääni- ja sähköterapiaa. Hoito ei ole yhtään kivulias, mutta sähkö on se mikä tuntuu eniten iholla muttei satu. Joka hoidon jälkeen tuntemuksiin tottuu yhä enemmän ja tällä hetkellä rentoudun ja nukun suurimman osan hoitoa.

Tuloksia? Minulle luvattiin jo näkyä muutoksia ensimmäinen hoidon jälkeen, mutta pysyvämpiin ja pitkäkestoisempiin tuloksiin tarvitsee säännöllisen sarjahoidon. Ensimmäisen hoidon jälkeen iho oli kalpeampi (hyvä asia, koska lymfakierto lähtee hyvin liikkeelle), kasvot olivat freshimmät, tummat silmänaluset (aina ikuinen ongelmani) olivat valoisammat ja vähemmän havaittavissa, kaulan ja leuan alueelta oli häipynyt hieman nesteitä, joten leukalinja oli tarkempi. Fiilis hyvä. Parin päivän päästä kasvojeni muodot olivat palautuneet melkein ennalleen, mutta niin minulle kerrottiinkin. Loistavasti siis toimii yksittäisiin tilaisuuksiin tai häihin jne. Herätti selvästi mielenkiintoni ja halusin tietää minkälaisia pysyviä muutoksia pystyisin saavuttamaan sarjahoidolla. Olen nyt käynyt kaksi kertaa viikossa samassa facelift -hoidossa 3 viikon ajan. Kahden ja kolmen kerran jälkeen ihon muutokset näkyivät vielä enemmän kuin ensimmäisellä kerralla heti hoidon jälkeen, mutta hieman palautuivat takaisin vaikka ei kokonaan lähtöpisteeseen. Neljännen ja viidennen kerran jälkeen muutokset olivat vahvemmin havaittavissa, poskien muodot olivat paremmin esillä ja ”poskikolo” (se mihin tehdään varjostus) oli näkyvämmin havaittavissa, leuan alueen nesteet ja kuonat olivat silottuneet ja leukalinja oli vielä tarkempi. Myös poikaystäväni oli huomannut eron, joten siitä iso plussa! 😉 Niiden kertojen jälkeen koen ettei ihossani ole ollut palautumista taaksepäin vaan hoitotulokset ovat kestäneet. Olen tällä hetkellä puolessa välissä sarjahoitoa ja edelleen innoissani saamaan lisää tuloksia. Innolla seuraan tilannetta ja tulen kertomaan tänne rehellisesti tuntemuksistani ja tuloksistani.

Kuvat ennen jälkeen ensimmäisestä hoitokerrasta.

 

Lue lisää Method Pisara