Muuttokaaos

Meillä on uusi koti!

Kaikki kävi niin nopeasti, kun kesän lopussa lähdettiin fiilistelemään Lauttasaaren aluetta. Haaveena oli päästä asumaan loitommalle Helsingin keskustan sykkeestä luopumatta kuitenkaan lyhyistä työmatkoista. Meri ja luonto veti meitä puoleensa ja löysimme melkein sattumalta täydellisen kodin ns. Onnellisten saarelta. 😉

Ihana uusi koti, joka aina aluksi sisältää pienen muuttokaaoksen. Asuntomme oli heti muuttovalmis, mutta minä en ollut. 😀 Syksy oli tuonut mukanaan myös muita kiireitä ja välillä tuntui (tuntuu vieläkin) ettei aika vaan riitä. Se, että meillä oli onneksi runsaasti aikaa tehdä muuttoa ei lievittänyt omaa stressiä asiasta. Asuin ainakin kuukauden niin, että nukuin uudessa asunnossa ja laittauduin vanhassa kämpässä. Vanha asunto oli minun sotkuinen vaatehuoneeni, koska yksinkertaisesti aika suli täysin muihin asioihin ja en saanut käytyä kaappejani läpi ajoissa. ”Luonnonkauniina” liikuskelin suurimman osan ajastani Larussa, koska kaikki meikit tai hiustuotteet eivät olleet vielä löytäneet uuteen kotiimme. Halusin ensiksi käydä läpi kaikki tavarani ja heittää/lahjoittaa mahdollisimman paljon pois. Vaikka elämä olikin täysin muuttokaaoksessa asumista pari kuukautta, niin jälkeenpäin on ihana fiilis kun sai kunnolla ja ajan kanssa käytyä kaikki tavarat läpi!

Viime viikolla kannoimme vihdoin viimeiset laatikot sisään ja palautimme edellisen asunnon avaimet! Seuraavaksi alkaa se kivempi osio eli sisustaminen! 🙂 Mutta sitä ennen löytyy vielä paljon tehtävää hyvin pitkälti mun tavaroiden paikalleen asettelua. Tiedän rakas.., sekin on hieman venynyt.

Lauantai noin. klo. 17.00 – Todellisuus

  • Jätesäkkejä täynnä vaatteita + muita laatikoita mun tavaraa. Pussukat jatkuvat eteiseen asti…
  • Upo uusi biotakka! Love it!
  • Kirjoja hyllyssä ja loput vielä lattialla odottamassa omaa paikkaansa.
  • Viinilasit täytetty iltaa varten.
  • Ystävä toi karkkia ja kukkia.
  • Uusi rouhea ruokapöytä.
  • Pelikortit pöydällä, koska on niin virkistävää pelata korttia puhelimen näpräilyn sijaan. 🙂 Testatkaapa!

Tämän kuvan ei ole tarkoitus olla mikään sisustuskuva. 😀 Jos mietityttään jotkut tuotteet, niin alla löytyy linkit joihinkin tuotteisiin.

Biotakka

Kirjahylly, Asko

Nojatuoli, Ikea

Samettinen nojatuoli, Ellos

Ruokapöytä

Puinen tarjoilualusta ja lasivaasi, MIA Desing Shop

Kynttilänjalat, Stockmann