Mikä kirja vei minut mennessään?

Syksy on ihanaa aikaa, kun pimenevinä iltoina voi hyvällä omatunnolla käpertyä viltin alle hyvän kirjan kera.

Itse olen ainakin tarttunut mahdollisuuteen ja lumoutunut kirjoista. Rakastan sitä oloa, kun tarina vie mennessään ja ahmit kirjan melkein muutamassa illassa. Ajatukset arjen ja työn asioista huuhtoutuvat mennessään. Mutta ensiksi vain pitää löytää se hyvä kirja. Siksi olen aina korvat höröllään, kun puhutaan kirjavinkeistä. Niitä ei ikinä kuule liikaa. Tässä tulee yksi. 😉

Löysin kirjan, joka on todella mukaansa tempaiseva. Tarina koukuttaa lukijansa täysin. Kirjassa oli mielenkiintoinen tarina, jossa sukelletaan mysteeriin ja kahteen eri vuosikymmeneen. Seitsemän adoptio sisarten omalaatuinen, rikas mutta rakas adoptio isä, kuolee mysteerisesti. Hän jättää tyttärilleen kirjeet, vihjeet ja koordinaatit oman perimän selvittämiseen. Ensimmäisessä kirjasarjan kirjassa vanhin tytär lähtee selvittämään omia sukujuuriaan ja tarina vie naisen värikkääseen Brasilian Rion asti. Todella koukuttava, mysteerinen ja jotenkin niin ihana kertomus saa sinut uppoutumaan kirjaan täysin. Haluat lukea aina vaan lisää ja selvittää minkälaisen päätöksen mielenkiintoiset tarinat saavat. En halua paljastaa liikaa, vaan suosittelen lukemista. 😉

Uikkarikuva, koska kesä ja mökki. 🙂

En ole ikinä kirjoittanut kirja-arvosteluita, mutta tämän kirjan halusin jakaa teille piristeeksi pimenevään syksyyn.

KIRJA

Seitsemän sisarta – Lucinda Riley

 

Seuraavaksi minulla on lukuvuorossa kehuttu Totuus Harry Querbertin tapauksesta. Ketkä ovat jo lukeneet tämän?