Välimeren purjehdusmatkat, mikä niissä kiehtoo?

Ihanaa! Odotettu ja jo perinteeksi muodostunut Välimeren purjehdusreissu starttaa tänään! 🙂

Kolme vuotta sitten ihmettelin tätä konseptia lomailun muotona, mutta jo ensimmäisen reissun jälkeen janosin lisää. Monet elämäni ikimuistoisimmista ja hauskimmista hetkistä ovat koettu juuri näillä matkoilla! Reissuissa yhdistyy moni asia mitä toivon lomalta. Ystäviä, aurinkoa, merta, sangrian makua lähenteleviä booleja, vesileikkejä, rentoutumista ja hauskanpitoa. Se tunne, kun köydet irtoaa laiturista ja voitte ystävien kesken päättää minne suunnataan seuraavaksi, on mahtava…, täydellistä vapautta! Jäädänkö matkan varrella idylliseen luonnonpoukamaan lounaalle ja uimaan vai purjehditaanko tänään vähän enemmän? Sopivasti seikkailua ja rentoutumista. Päivät nautiskellaan raikkaassa meri-ilmassa, aurinko lämmittää selkää ja aallot keinuttavat tuuduttavasti. Illat seikkaillaan uudessa saaressa/satamassa ja maistellaan tuoreita paikallisia herkkuja. Viikossa ainakin yksi ilta ja yö vietetään tähtien alla ankkurissa. Vaikeaa ehkä pukea sanoiksi sitä fiilistä, kun pääsee täysin arkea pakoon ja uusi päivä tuo tullessaan aina uudet maisemat ja seikkailut.

Jos musta ei hetkeen kuulu, niin luultavasti nauran vedet silmissä sangria lasi kädessä ystävieni ympäröimänä <3 Joskus tarvii vaan sitä oikeaa lomaa.

Kuva Julia Toivola

Matka info:

Lähtöpaikka: Göcek, Turkki.

Veneet: 2 purjevenettä, jossa nukkumapaikat 8-10 henkilölle per vene.

Miehistö: 17 kaveria.

SUP-laudat: 2 kpl lainassa HelsinkiSurfShopilta.

Varaamme lennot ja veneet Onsailin kautta.