Täydellinen ripsari

 

Meikin viimeistelee ripsiväri. Jos ripsarit menevät huonosti, niin tuntuu että koko meikki on pilalla. Ripsari nostaa katseen ja täydentää meikin.

Huom. En ole käyttänyt ripsientaivuttajia ennen ripsarin levittämistä.

Löysin oman luottoripsarin sattumalta. Elizabeth Ardenin edustaja suositteli minulle testiin viime vuoden palkittua ripsiväriä. Valitsin tummanruskean sävyn, koska se mielestäni tuo kevyeen silmämeikkiin enemmän pehmeyttä ja sopii vaaleille jopa paremmin kuin musta.

Harja siinä on hieman kaareva ja ohut. Harja ei ole täysin pyöreä, vaan siinä on myös tasainen kohta. Sillä saa hyvin työstettyä massaa tyveen ja harjattua kevyesti ripsen latvan. Monesti annan ripsien hieman kuivua parin ensimmäisen vedon jälkeen ennenkuin aloitan uudestaan ripsarin työstämisen. Lopputuloksena tuuheat ripset.

Ripsiväri

Elizabeth Arden – Grand Entrance

 

Oletko jo lukenut:

Miten teen kuulaan meikkipohjan?

 

Kuvat Juuli Rönkä