Miten teen kuulaan meikkipohjan?

Oikeanlainen ihonhoito on hyvän meikkipohjan perusta. Kun kosteutat, suojaat ja kuorit ihoasi säännöllisesti, niin se näkyy. Se tuo tietynlaisen säteilyn ihoosi vaikka ihosi ei välttämättä olisi täydellisessä kunnossa.

Pidän meikkauksessa luonnollisesta lookista ja panostan hyvään meikkivoiteeseen. Kriteerini täydelliseen meikkivoiteeseen ovat: hyvä pysyvyys, sopivasti peittävä, tasoittaa ihon, mutta jättää kuulaan lopputuloksen. Sara Sieppi kerran suositteli minulle tiettyä meikkivoidetta ja siitä lähtien minulla on ollut oma luotto meikkivoide! 😉 Vaikka oma lemppari meikkivoide on löytynytkin, niin kesällä monesti testailen uusia ihomeikkituotteita! Olen hieman koukussa siihen, että kokeilen uudet tuotteet, jotka lupaavat tehdä ihosta ruskettuneemman ja säteilevämmän! 😀 Kuka nyt ei sitä haluaisi?

Aloitan meikkini pohjustamisella. Levitän ensiksi puhtaille kasvoille kosteuttavan ja tasoittavan Dermalogican seerumin. Annan sen imeytyä kunnes levitän Estee Lauderin DayWear linjan Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer:n (pieni nimihirviö 😀 ). Tämä lukeutuu niihin ihon rusketusta ja säteilyvyyttä boostaaviin tuotteisiin. Tuote kyllä toimii! Ensiksi se on täysin harmaata, mutta kun sitä alkaa levittämään ja hieromaan kasvoille niin se muuttaa väriä. Antaa ihanan sun-kissed efektin! Heti freshimpi look. Loistava ”kauppareissu” meikki. 😉 Käytin sitä kesällä sellaisenaan tai miksasin hieman meikkivoidetta sekaan. Huom. Tuotetta ei saa laittaa silmänympärysiholle, koska se voi ärsyttää silmiä.

Seerumi ja sävyttävä voide levitetty

Kun edelliset tuotteet ovat imeytyneet alkaa itse meikin teko! Pohjustan Mac:n Prep+Prime valokynällä luomet, peitän silmänaluset ja lisään kohtiin jotka kaipaavat lisää valoa. Kastelen ja puristan kuivemmaksi Beauty Blender meikkisienen ja levitän sillä ohuelti tuputtaen Lancomen Teint Miracle (sävy 045) meikkivoiteen koko kasvoille. Beauty Blender on mielestäni aivan loistava keksintö! Lopputulos on aina kosteutettu, tasainen ja sopivasti peittävä. Valokynää voi myös lisätä meikkivoiteen jälkeen. Poskille tuon hehkua ja rusketusta uudella MAC:n Face and Body kesämeikkivoiteella. Tuote on liian tumma koko kasvoille, mutta menee hyvin nestemäisestä aurinkopuuterista.  Lopuksi huiskin kevyesti kasvoille MAC:n Prep+Prime kiinnityspuuteria ja poskille MAC:n kausivalikoimasta persikan sävyistä highlighteria. Monesti poskilla käytettävät sävyt sopivat myös hyvin luomiväreiksi! Näissä kuvissa pohja on tehty enemmän arkeen, mutta sama tekniikka minulla on myös juhlaan. Meikkivoidetta tuputtelen vain hieman enemmän ja tarkemmin, ja korostan poskia. 🙂

Oletko jo lukenut ihonhoitorutiineistani?

Ihonhoitorutiinit