Ei mennyt niinkuin Strömssössä

Kevyesti tanssien perjantain Posse -lähetykseen. Ei ehkä ihan. Se, että naurahdin ja kysyin ensiksi laastaria saavuttuani Maikkarin studioon, sisältää pienen tarinan.

Poikaystäväni sanoo joka kerta, että miten sulla voi olla aina kiire. Sanon takaisin, että ”tiedän että se on mun huono puoli, mutta nyt ei ole aikaa pohtia asiaa.” 😀

Päivä alkoi aamu 8 aikaan, kun pyöräilin kädet jäässä huurteista Tokoinrantaa pitkin kohti aamupalaveria. Olin aikataulussa, mutta en yhtään liian aikaisin. Lähdin hieman kiireessä kotoa tietenkin, 5 min meikkauksen ja nopean vaatteiden valinnan ja vaihdon jälkeen. Aamupalaveri paikaksi olimme valinneet Kallion uusimman hittipaikan Tanner ravintolan, joka muuttuu illalla viehättäväksi viinibaariksi. Astuessamme sisään paikasta huokui trendikäs illanvietto paikka enemmän kuin smoothiebowl kahvila. Se ehkä siinä viehättikin, ja ihanaa, että kerrankin oli paljon tilaa! 🙂 Tilasimme parit erilaiset smoothiebowlit ja yhteiset banaanivohvelit. 10/10 ruoka ja paikka. Ehkä ensi kerralla testaan viinibaarin tunnelman.

Päivä jatkui kiireisenä töiden parissa. Meillä on muutto parhaillaan käynnissä ja omat tavarani sijaitsee vielä hieman sekaisin molemmissa asunnoissa. Olin hakemassa vain meikkipussiani uudesta asunnosta, koska vanhassa kodissamme oli kaikki muut tarvittavat tavarat iltaa varten. Kello tikitti lujaa eteenpäin tai niin minusta ainakin tuntui. Olin sopinut ystäväni Julia Toivolan kanssa kuvaustreffit illan lookista. Julia on ollut alalla pitkään ja hän on ihana kun jaksaa aina auttaa meitä uutukaisia monessa asiassa ystävänä, bloggarina ja tänään valokuvaajana. <3 Ei ollut ensimmäinen kerta kun hän pelastaa minut tilanteesta. 😀 Kerkesin kotona nopeasti kihartamaan hiukset ja fiksaamaan meikkipohjan, mutta silmämeikki jäi vielä kesken. Pyyhälsin pyörälläni (niin kovaa kun joposta lähtee) keskustan poikki kohti Julian asuntoa. Soitin matkalla, että voisitko laittaa (taas) höyrystimen päälle, koska mekkoni on (taas) ryppyinen. 😉 Kello näytti jo yli viittä ja seitsemältä piti viimeistään olla Pasilan studiossa. Ei kiirettä. 😀 Oli tehtävä vielä: mekon silitys, kuvaukset, pyöräily, hiusten ja meikin fiksaaminen ja matka Pasilaan. Easy peasy. Aloitin Julian luona mekon höyryttämisen ja kesti pari sekunttia kun poltin sormeni pahasti. Julia apuun. Hän hakee pakasteesta marjapussin sormeeni, höyryttää mekkoni ja ottaa hyvät kuvat! Jep, olen todella kiitollinen. <3

Kello kolkuttelee jo kuutta ja pyöräilen kiireisen keskustan läpi mekko käsikynkässä liehuen. Pussissa se menisi vain uudestaan ryppyiseksi. Kotona fiksasin hiukset, meikit ja lookin kohdilleen. Mieheni lupasi viedä minut ja hyppäsin hänen kyytiin hyvin ennen seiskaa. Kello löi seitsemän ja astun studioon täysin valmiina, hieman naurahtaen.

Kuvat Julia Toivola

Mekko Zara

Kengät Nelly.com

Vyö Zara

Laukku Coccinelle

Hiuspanta Nelly.com

Hiukseni kiharsin

Kuva Aino Haili