Lisää volyymia hiuksiin!

It´s always all about the hair! Ainakin mulla. Jos tukka on huonosti niin kaikki on huonosti. 😀 Mielestäni parhaimmillani hiukseni ovat luonnollisesti hieman sekaisin. En pidä liian laitetuista hiuksista, vaan pyrin rentoihin kiharoihin ja kampauksiin. Pidän harvoin hiuksiani kokonaan kiinni, koska ne ovat paksut ja alkavat painaa monesti päänahkaa. Tykkään siis itse ja tuntuu mukavimmalta, että ne vaan hulmuavat auki päivästä toiseen. Niitä päiviä jolloin en tunne itseäni täysin itsevarmaksi tai muuten vaan ketuttaa ja näyttää räjähtäneeltä, niin minulle hiukset on se minkä taakse voin piiloutua.

Olen ehkä jo tunnettu tuuheista tukkatyyleistä, joten tämä postaus käsittelee täysin sitä miten saat hiuksiisi lisää volyymia! Mun vinkit siihen ovat:

Hyvän kampauksen pohjana on huolellinen föönaus. En muotoile ikinä hiuksiani liian tarkasti, mutta minulla on omat lemppari tuotteet ja rutiinit jotka mielestäni toimivat.

  • Märkiin hiuksiin suihkutan kauttaaltaan (sain vinkin kampaajalta, että lisää volyymia tuo jos suihkuttelee muuallekin hiuksiin kuin pelkästään tyveen) Redkenin – Rootful 06 tyvikohotus suihketta.
  • Levitän hiuksiin vielä Kérastasen – Mousse Bouffante volyymia antavan muotovaahdon. Rakennevaahto on myös loistava kihartimen alle luomaan joustavat ja kimmoisat kiharat. Toinen lemppari tuote on volyymia ja voimakasta pitoa antava Redkenin – Stay High 18 geelimuotovaahto.
  • Föönaan hiukseni osioissa harjaa käyttäen ja lopuksi vielä pää alaspäin.
  • Föönauksen jälkeen, jos en tee kiharoita, niin suihkuttelen vielä vähän tyveen ja kauttaaltaan Loreal Professionalin – Volume Inflator rakennesuihketta. Tätä käytän melkein päivittäin freshaamaan ”eilistä” tukkaa.
  • Toinen loisto tuote viimeistelyyn on Redkenin – Wind Blown 05! Nimikin varmasti kertoo tuotteen lopputuloksesta. Tuo tuuheutta, antaa pitoa ja ilmavuutta kampaukseen. Siinä yhdistyy kuivashampoon ja hiuslakan parhaat puolet.

Katso kaikki www.pieceofhair.fi hiusverkkokaupan tarjoukset! mm. Kaikki GHD tuotteet -20% ja hiustenhoitotuotteet 30-60%

* sisältää mainoslinkin