Miksi olimme Kreikassa?

Viime viikolla Kreikassa syötiin ainakin 12 annosta kreikkalaistasalaattia, saman verran saganaki juustoa (maukkaampi kuin halloumijuusto ja taisin jäädä siihen todella koukkuun :D), tsatzikia, mousakaa ja muita kreikkalaisia herkkuja. Päivät kruisailtiin mopolla romanttisesti rannalta toiselle. Välillä sain juosta jyrkimmät ylämäet mopon vieressä, koska mopedistamme loppui tehot. 😀 Saatiin ainakin hyvät naurut! Ihasteltiin kukkaköynöksillä koristeltuja pikkukatuja värikkäiden ovien ja ikkunoiden reunustamana. Nautittiin kylmää Rhoseccoa (Kreikkalainen Prosecco, mutta oli yllättävän hyvää) parvekkeella katsellen kukkuloiden taakse laskevaa ilta-aurinkoa. Mutta miksi me oltiin juuri tällä Kreikan saarella nimeltä Póros?

Me suunniteltiin siellä meidän tulevia häitä! Olen todella innoissani enkä millään malttaisi odottaa! <3 Pidetään rennot ja ennen kaikkea hauskat häät merellisessä ympäristössä. Miksi Kreikka? Koska olemme purjehtineet siellä yhdessä jo useamman kerran. Upeat maisemat ja loputtomat saaret vievät meidät sinne aina takaisin. Häät tulevat olemaan täysin meidän näköiset. Paljon hyvää ruokaa, musiikkia ja tanssia! Nään jo mielessäni kuinka tanssitaan hauskoja Kreikkalaisia tansseja ja rikotaan niitä kuuluisia lautasia. 😀

Unelmana on sanoa toisillemme tahdon purjeveneessä jossain ihanassa poukamassa turkoosin veden ympäröimänä. Joten sormet ristiin hyvälle säälle!

Ennen ensi vuoden pääpäivää ja koko hääviikonloppua on vielä paljon tehtävää. Onneksi ihana kihlattuni on meidän pää wedding planer. Ossi on loistava järjestäjä ja tuntee Porokselta paljon porukkaa. Minulle ja ystävilleni jää koristelut ja täydellisen morsiuspuvun etsinnät. En ole vielä kertaakaan kihlauksemme jälkeen testannut hääpukuja, mikä kuulostaa omastakin mielestä oudolta, sillä rakastan mekkoja. Nyt kun olemme päättäneet päivän, vuoden, maan ja hääpaikan olen valmis ryhtymään etsintöihin. Tulen tänä syksynä katsastamaan varmasti kaikki vuoden 2019 hääpuku trendit! Itselläni on jo visio omasta hääpuvustani, mutta en paljasta vielä minkälainen se on.