Täydellisten farkkujen metsästys

Tuntuu että minulla on jatkuvasti käynnissä loputon ”täydellisten farkkujen metsästys”. Monet voi varmasti samaistua fiilikseen. Voisipa yhdistellä eri farkkujen parhaat puolet yhteen. Joissain on täydellinen farkkupeppu, taskut ovat oikean kokoiset ja juuri oikeassa kohtaan nostattaen ja korostaen takapuolen muotoa. Jotkut farkut istuvat hyvin edestä ja nousevat sopivalle korkeudelle. Farkkujen värikirjo on valtava ja itse etsin monesti täydellistä vaalean farkun sävyä. Mielestäni se on hankalin löytää tai sitten olen vain sen sävyn suhteen erittäin tarkka. 😀 Tähän postaukseen kokosin parit farkut jotka ovat olleet arkena ahkerassa käytössä. Mitä olette mieltä, löytyiskö näistä joistakin housut, jotka täyttävät täydellisten farkkujen kriteerit?

Farkut nro 1

Farkut nro 2

Farkut nro 3

Löytyikö lempparit?

Oma mielipiteeni on:

Farkut nro 1. Gina Tricot

+ Paras sävy

+ Sopivan rennot mom jeansit.

– Löystyvät liian helposti, pitäisi ostaa yhden koon pienempi kuin yleensä

Farkut nro 2. Nelly.com

+ Paras malli

+ Paras farkkupeppu

– Sävy ei vastannut nettikaupan kuvaa

Farkut nro 3 Gina Tricot

+ Istuvat hyvin

+ Parhaimmat edestä

– Takataskut voisivat olla paremmin aseteltu

Kengät Nelly.com

Nro 1. asun Takki

Nro 2. asun Neule

Nro 3. asun Neule

 

Kuvat Juuli Rönkä

 

*sisältää mainoslinkkejä