Ihonhoitorutiinit

*postaus sisältää alekoodin

Olen saanut paljon kyselyitä ihostani ja ihonhoidon rutiineistani. Toiveena on ollut hyviä vinkkejä ihonhoitoon. Mainitsin aiemmin koulutustaustastani – olen käynyt kosmetologikoulun ja kouluttautunut lisää ammattikosmetiikkamerkkien parissa. Alalla olen työskennellyt jo noin 10 vuotta.

Ihonhoito on minulle suuri kiinnostuksenkohde. Kosmetiikka-ala on nopeasti kehittyvä ja aina ajankohtainen. Olen aina pitänyt ihostani hyvää huolta ja se on ehdottomasti kiittänyt minua myöhemmin, kun ikää on tullut lisää. Painostan ihoni hoidossa hyvään puhdistukseen, kosteutukseen ja suojaamiseen ja tuotteissa laadukkaisiin raaka-aineisiin. Itselläni on ollut luotto tuotemerkki jo pidempään. Dermalogican ammattikosmetiikka sarjassa uskon tehokkaisiin raaka-aineisiin ja edistykselliseen raaka-aine teknologiaan. Pidän siitä, että tuotteet eivät sisällä keinotekoisia tuoksu- tai väriaineita ja ovat allergiatestattuja. Tuotteet sopivat minulle täydellisesti, pitävät ihoni hyvässä kunnossa, eivät ärsytä ja tekevät sen mitä lupaavat. Toinen syy miksi luotan tuotteisiin on se, että olen niiden avulla saanut asiakkailleni hyviä ja tehokkaita tuloksia erilaisten iho-ongelmien ratkaisemisessa ja ihon kunnossa.

 

Minulla on normaalista kuivaan taipuvainen iho. Päähuolena ihoni hoidossa on riittävä kosteutus ja ikääntymisen merkkien ennalta ehkäisy.

Ihonhoitorutiinit:

  • Teen joka ilta kaksoispuhdistuksen. Ensiksi käytän vesiliukoisia kasviöljyjä sisältävää Precleanse öljypuhdistusta. Se liuoittaa ihosta öljypohjaisen meikin ja lian. Toinen puhdistus on PH-tasapainoitettu saippuaton ja öljytön geelipuhdistusaine Speacial Cleansing Gel. Veden kanssa vaahdotettava putsari poistaa hyvin meikin ja lian ja täydentää puhdistuksen ihoa kuivattamatta.
  • Käytän usein hellävaraista riisipohjaista päivittäistä kuorintaa Daily Microfoliantia. Se mikrokuorii ihon pinnalta kuolleen ihosolukon ja tuloksena on kirkkaampi ja tasaisempi iho. Tekee myös ihosta vastaanottavaisemman ja tehostaa tuotteiden imeytymistä ihoon. Dermalogican sankarituote! 😉
  • Ensimmäinen ihoon jätettävä hoitotuote on kasvosuihke. Antioxidant Hydramist kosteuttaa, napakoittaa ja antioksidanttinen suoja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Tuotemerkin toinen kosteuttava kasvosuihke on Multi-Active Toner.
  • Seuraavaksi laitan tehokkaan C-vitamiini pitoisen seerumin kirkastamaan ja tasoittamaan ihon sävyä. Biolumin-C Serum tekee ihosta säteilevän! Vaihtoehtoinen tehotuote on kosteuskyllästetty Skin Hydrating Booster.
  • Viimeiseksi levitän kosteusvoiteen, joka on ollut lempparini jo pitkään! Skin Smoothing Cream on keskitäyteläinen voide, joka tasoittaa, kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Hyvin levittyvä ja imeytyvä voide on täydellinen meikin alle kuin yövoiteeksi. Sopii myös herkkäihoisille.
  • Rakastan naamioita ja omia kasvohoito hetkiä. Helpot ja nopeat tulokset innostavat. Ehkä yksi ihoni salaisuuksista löytyy täydellisestä ”tuhkimonaamiosta” Multivitamin Power Recovery Masque:sta. Se tekee kaiken ;)! Runsaasti vitamiineja sisältävä tehonaamio ravitsee, kosteuttaa, korjaa ikääntymisen merkkejä, napakoittaa ja tuo elastisuutta! Eron huomaa jo yhdestä käyttökerrasta. Todella koukuttava maski! Loistava esim. ennen tärkeitä juhlia tai sitten juhlien jälkeen palauttamaan säteilyn ihoon, tai vaikka molempiin. 😀 Vinkki: tehosta vaikutusta ja anna vaikuttaa pidempään (tunti pari) tai jopa koko yön yli.

Alekoodilla sabina20 saat -20% kaikista tuotteista www.dermahub.fi. Voimassa 17.9-1.10.

(dermahub.fi on Suomen maahantuojan oma verkkokauppa. Tuotteet tulevat suoraan valmistajalta ja varasto sijaitsee Suomessa.)

 

Toivottavasti saitte hyviä vinkkejä ja vastauksia kysymyksiinne. <3

Dermalogican sivuilla voit tehdä oman ihoanalyysin, jotta löydät juuri itsellesi sopivimmat tuotteet.

Kaupallinen yhteistyö – Dermalogica

 

Oletko jo lukenut?

Miten nujerran finnit?