Vakosametti on syksyn must hankinta!

Vakosametti valtaa muodin tänä syksynä. Muodikkaimmat yhdistävät vaatekappaleen vielä samanlaiseen ala- tai yläosaan.

Olen todella innoissani sen paluusta! Muistan omat vaaleanpunaiset vakosametti Levikseni yläaste ajoilta. En olisi millään halunnut luopua niistä. Kumpa mahtuisin niihin vielä. Olen käynyt aina välillä kurkkimassa, jospa Levis toisi ne takaisin, olisi jo korkea aika! 😀 Näihin haaveisiin sain onneksi pikaista lääkettä muilla vakosametti ihanuuksilla ja uutuuksilla! Vaaleanpunainen sävy on pysynyt omana suosikkina.

Toinen ihanuus on slip-on dress. Se vaan näyttää hyvältä kaikessa yksinkertaisuudessaan ja laskeutuu kauniisti vartaloa imarrellen. Olen etsinyt sellaista mekkomallia, joka laskostuisi kauniisti decolteen ja rintojen kohdalta. Jep, löysin sellaisen!

slip-on dress

Nämä ysärilenkkarit jakavat mielipiteitä, mutta ne monesti tekee lookista jotenkin coolimman ja rennomman. Tänä syksynä kannattaa yhdistää slip-on dress tai vakosamettinen asu lenkkareihin!

Kuvat Juuli Rönkä

Takki Nelly.com

Mekko Nelly.com

Kengät Nelly.com

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa perjantaita! <3