Kuva: Instagram @checking_invoices

Seuraatko jo? Erikoinen Insta-tili kiinnitti jopa Guccin huomion

Naiskaksikko kyllästyi Instagramin selfie-vyöryyn ja perusti huippumuotiin keskittyvän, täysin anonyymin ja kasvottoman Insta-tilin.

Checking Invoices on uniikkeja muotikuvia julkaiseva mysteerinen Instagram-tili. Kuvien henkilöllä on päällä milloin Guccia, milloin Balenciagaa, milloin Vetementsiä – ja alimpana kerroksena aina koko vartalon peittävä, usein värikäs bodysuit. Yleensä lookit kuvataan hauskan arkipäiväisissä ympäristöissä: kauppakeskuksissa, hiljaisilla kaduilla tai ruokakaupoissa. Tilin omistajista ei tiedetä paljoakaan – ja se onkin koko tilin pointti. Instagramin itsensäkorostamisen ja selfieiden aikakaudella Checking Invoices on raikas tuulahdus. Kuvien pääosassa ovat itse valokuvat ja muoti, ei sitä esittelevä henkilö.

Kuva: Instagram @checking_invoices

Voguen haastattelussa paljastuu edes jotakin projektista: sen takana on kaksi kreikkalaista, Milanossa asuvaa naista, jotka ovat kämppiksiä. He saavat yhteistyöllään luotua loistavaa sisältöä tililleen: toinen on stylisti ja toimii mallina kuvissa, toinen on lavastaja-valokuvaaja joka ottaa videot ja kuvat. Haalarimaiset alusasut tekee suurimmaksi osaksi heidän milanolainen ystävänsä.

Kuva: Instagram @checking_invoices
Kuva: Instagram @checking_invoices
Kuva: Instagram @checking_invoices

Dazed-lehdelle kaksikko toteaa muotimaailman olevan usein liian vakava, ja haluaa tuoda lisää hauskuutta alalle. Kaksikko onkin osannut erottua edukseen yhdistelemällä nerokkaasti huippumuotia ja huumorintajuaan. Aluksi he ottivat kuvia asuista vain kotonaan omaksi huvikseen ja kavereilleen. Kuvattava henkilö ei halunnut esiintyä kasvoillaan kuvissa, joten hän verhosi kasvonsa mustalla kankaalla. Pian peittämisidea levisi koko vartaloon.

Kuva: Instagram @checking_invoices

Tili on tuonut ystävyksille muun muassa yhteistyön Guccin kanssa, vain kuukausi tilin perustamisen jälkeen. Vaikka kaksikko uskoi alusta alkaen mahdollisuuksiinsa menestyä, kasvu on silti ollut yllättävän nopeaa. Jatkossa naiset aikovat panostaa kuviin matkustamalla ja kuvaamalla uusia asuja uusissa paikoissa.

Cosmon seuraussuositus!

Kuvat: Instagram @checking_invoices

Lue myös:

Tämä kuosi on taas ajankohtainen – toimii täydellisesti myös asusteissa

Runwaykatsaus miesten muotiin – kauden sukupuo­li­neut­raalit suosikit

Aina ihana ysäri! – 5 hiusa­sus­tet­rendiä, joilla maustat lookin viileän muodikkaasti

Teksti Tommi Nikkola