Alennusmyynnit alkoivat – näillä vinkeillä otat niistä kaiken irti!

Kun sää kylmenee, nämä kevään runwaylla breikanneet trendit kuumenevat. Siksi ne kannattaa poimia talteen jo kesän alennusmyynneistä.

Kiinnostavimmat alennusmyynnit:

stylein.com on minimalistin luottomesta, joka myy ajattomia ruotsalaisia asuja. Nettikaupassa on outlet-osasto, josta voi tehdä hyviä löytöjä myös alennusmyyntien ulkopuolella.

zara.comista löydät ison valikoiman farkkuja, kenkiä ja kauden hittivaatteita – super-edullisesti. Ole nopea, sillä nettikauppa tyhjenee vilkkaasti alen alettua. Bonari: nettiostoksesi voidaan toimittaa lähinnä sinua sijaitsevaan Zaraan, maksutta.

theoutnet.com myy merkkivaatteita huimin ale-prosentein. Kun lataat nettikaupan appin, voit päivystää, koska Chloén ihanat mekot ja Proenza Schoulerin laukut tipahtavat ale-hyllyyn.

zalando.fin valikoima on lyömätön, etsitpä sitten juhlavaatteita, uikkareita tai treenikamoja. Parasta on kattava merkkivalikoima edullisista Bik Bokista ja Vilasta arvokkaampiin Filippa K:hon ja Calvin Kleiniin.

net-a-porter.com on merkkihullun ykkösosoite, josta voi alennusmyyntiaikaan löytää vaikka ajattoman merkkilaukun tai -kengät murto-osalla alkuperäisestä hinnasta.

yoox.com on italialainen  netti-outlet, jonka valikoima on vielä runsaampi kuin Italiassa sijaitsevien, muun muassa  Pradaa ja Miu Miuta myyvien, outlet-taivaiden.

weekday.com on ensimmäinen osoitteesi, kun etsit trendikkäitä farkkuja tai täydellistä unisex-hupparia.

asos.comin alennusmyynnit eivät ole mitkään rääppiäiset: niissä on yleensä jäljellä todella hyvä valikoima niin nettikaupan omien merkkien kuin edullisten ketjuliikkeiden ajankohtaisia tuotteita.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Muista, että:

! Nettikaupoissa pätee palautusoikeus myös alennusmyyntien aikana.

! Tutustu nettikaupan mittataulukoihin ja tartu mittanauhaan, jotta osut oikeaan kokoon heti ensimmäisellä kerralla.

! Älä ohita ajattomia mustia vaatteita. Ne eivät ole nettikauppojen kuvissa edukseen – siksi niitä on yleensä jäänyt nettikauppojen aleen huomattavasti enemmän kuin kivijalkakauppojen rekkeihin.

! Jos etsit laadukkaita huiveja tai neuleita, muista käydä läpi myös miesten osastot, jotka myyvät molempia usein naisten osastoja edullisemmin.

Etsi alennusmyynneistä näitä:

Housupuku

Kiinnostavin  housupuku on  syksylläkin väljä,  pitkä ja jääkahvin  sävyinen.

Trenssi

Trenssi ei mene koskaan pois muodista. Siksi siihen kannattaa sijoittaa satasia, jopa ale-kaupoilla.

Haalari

Haalari on vaatekaapin moniottelija, sillä se pitää pintansa niin töissä kuin juhlissa. Suomen säässä se toimii läpi vuoden.

Cargo-housut

Cargo-housut palasivat keväällä yllättäen trendikartalle, eivätkä aio poistua siltä hetkeen. Valitse mahdollisimman siisti, ryhdikkäästä kankaasta valmistettu pari sävyssä, jota suosit
muutenkin.

Neulemekko

Neulemekko on helppo kesäasu, mutta syksyn kerrospukeutumisessa se pääsee todella vauhtiin. Lisää mekko housujen tai kapean hameen päälle ja asusi
upgreidautuu muodin ykkösluokkaan.

Solmuvärjätyt vaatteet

Solmuvärjätyt vaatteet ovat päätyneet surffipummien päältä catwalkin edustuskelpoisimpiin asuihin. Raikkain solmuvärjäysten väripaletti koostuu sinisen sävyistä.

Pitkävartiset saappaat

Nopein tapa päivittää luottoasusi tulevaan syksyyn: vedä jalkaan pitkävartiset saappaat, joissa on mahdollisimman korkea korko. Buutsiasu viimeistellään pitkällä maksitakilla.

Pistaasinvihreä

Jos haluat lisätä vaatekaappiisi yhden ajankohtaisen sävyn, kokeile pistaasinvihreää. Se vilkkuu siellä täällä myös ensi syksyn näytöksissä. Kätevintä on, että pistaasi on mielenkiintoisempi kuin harmaa, mutta yhtä helppo yhdisteltävä.

Farkut

Tänä vuonna trendikkäimmät farkut ovat väljät, koko lahkeen pituudelta. Jos haluat farkkuasuun ryhtiä, valitse hyvin istuva, korkea vyötärö, jonka lenkkeihin pujotat laadukkaan nahkavyön.

Villit kuviot

Leoprintti on noussut vähän mauttoman sekoiluprintin maineesta milteipä klassikoksi. Parhaimmillaan leopardi on hameissa, mekoissa ja takeissa – ja mikä tärkeintä: tasokkaan oloisissa materiaaleissa.

Lue myös:

Polttarit, häät ja valmistujaiset – näin selviät kesän juhlista ilman konkurssia

Nämä nuoret kuninkaalliset ovat muotimaailman uusia vaikuttajia

14 shoppailuvinkkiä naisilta, jotka tekevät parhaat löydöt

Teksti Jenna Kämäräinen
Kuvat Imaxtree