Kuvat: Imaxtree

Ahdistavatko korot? Näillä matalapohjaisilla jalkineilla astelet koreasti kesän juhliin

Tennarit jalkaan ja juhlakausi voi alkaa! Vakuutamme, että kesän tyylikkäin juhlalook syntyy ilman korkoja.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Ballerinat

Kesän klassikkokenkien joukkoon kuuluvat ballerinat sopivat niin rentoihin kesäiltoihin kuin juhlakauteenkin. Parhainta jalkineessa on sen monipuolisuus, sillä ballerinoja löytyy useassa eri kuosissa sekä mallissa. Rohkeimmat yhdistävät asuun räväkkää leopardikuviota tai leikittelevät kirkkailla väreillä, kuten punaisella. Hillityn klassinen ilme syntyy hempeän sävyisillä pastelleilla.

Pistokkaat

Mekko tai housupuku – yksinkertaiset ja elegantit pistokkaat sopivat asuun kuin asuun. Jos haluat juhlavuutta, valitse pistokkaat, joissa on koristekiviä -tai saumat. Pieni kanta puolestaan luo illuusion korollisesta kengästä. Juhlajalkine on helppo sujauttaa jalkaan, ja täten siis oiva valinta kesän juhliin.

Tennarit

Tiedetään: mukavat jalkineet takaavat onnistuneen illan! Katumuodin hitiksi nousseet tennarit soveltuvat oivallisesti kesän muodikkaaseen juhla-asuun. Kokeile vaikkapa kultaisia, hopeisia tai metallinhohtoisia malleja ja asusi, tai ainakin kenkävalintasi, huomataan takuulla.

Sandaalit

Sandaalit jalkaan, sillä turistilook on nyt in. Saat piristystä perinteisempään juhlatyyliin yhdistämällä hempeän kesämekon muhkeisiin, korokepohjaisiin sandaaleihin.

Lue myös:

Ristejä, pyhimysten kuvia ja kirjailtuja viittoja – muoti ammentaa nyt katolisuudesta

Nämä muodin supernäyttelyt houkuttelevat reissaamaan pariisiin Lontooseen ja New Yorkiin

Teksti Roosa Roivainen
Kuvat Szymon Brzoska IMAXTREE.COM Vincenzo Grillo