YHTÄKKIÄ

Yhtäkkiä sitä ollaan rempan valmistumisen äärellä!! Olo on vieläkin vähäsen hutera, sillä en oikein uskalla sisäistää, että totta se on! Torstaina sain heittää viimeisetkin suojaavat maalarinteippikerrokset roskiin ja ruveta vihdoinkin miettimään sisustusta.

Viimeisiä pensselinvetoja vedellessäni tajusin kuinka paljon aikaa kaikelle muulle elämälle vapautuu remontin päättymisen jälkeen. En ollut osannut arvata kuinka paljon alitajuisestikin ainainen remppasäätö ja aikataulujen järkkäily (sekä maalaaminen) vei energiaa. Tuntuu, että päivissä on nyt enemmän tunteja ja voin vihdoin toivottaa sosiaalisen elämäni tervetulleeksi takaisin; remppailu oli loppujen lopuksi meinaan aika soolohommaa.

Juhlin tätä isoa askelta maailman pehmeimmän cappuccinon ja muuttolaatikoista löytyneiden kauan kadoksissa olleiden lempikorkkareiden kera, koska saatoin poksauttaa kylmäkaapissa odottavan remppashamppiksen auki jo ennen joulua…

Tosin uskallan ennustaa, että lähiaikoina tullaan nostamaan vielä monet ehdat shamppismaljat tämän urakan valmistumisen kunniaksi!

………………………………………………………………….

Kuvat: Mona Salminen

T-paita: We Got Beef / Korkokengät: Nelly.com