WINTER OOTD LIFEHACKS

Kenen muun silmä on harjaantunut bongaamaan yli viisikymmentä harmaan sävyä niinä lyhyinä hetkinä, jolloin päivänvaloa tähän aikaan vuodesta riittää? 

Tuntuu, että se pieni valon aika per päivä on silmänräpäyksessä ohi. Siis ihan kirjaimellisesti. Ei siinä mitään, mutta jotenkin tämä pimeys saa aivoissani aikaan illuusion, että koko ajan olisi aika vain käpertyä peiton alle lämpimään. 

Pimeys ja kylmyys ovatkin muokanneet päivittäistä pukeutumista ja huomaan, että ylle päätyy ne kaikkein mukavimmat ja hyvää mieltä tuovat vaatteet. 

Esimerkiksi ruskea karvatakkini on nerokas! Aivan lifehack-matskua, sillä se yllä tuntuu juuri siltä, että saa luvalla olla koko ajan käpertynyt peiton alle. Olen saanut myös ylettömän määrän paijauksia ja halauksia se päälläni, sillä se on maailman pehmoisin ja sitä huomaamattaan jää silittelemään. 

Diorin vintage-laukun ostin kesän korvilla ja se saa hymyn kasvoilleni joka kerta. Se on täydellisen kokoinen (se näyttää pieneltä, mutta sinne mahtuu ihan kaikki päivittäiset tärkeät kamat), kultadetaljit lemppareita ja sininen logovilinä kuosissa ihan best, vaikken mikään logomaanikko olekaan. 

Leveät farkut ovat fashion statement, mutta käytännölliset, sillä niiden alle mahtuu vaikka minkälaiset damaskit ja siltikin voi tuntea itsensä fabulöösiksi. 

Matalissa nilkkureissa pystyy viilettämään tapaamisesta toiseen ympäri kaupunkia. Helmi- ja solkidetskut muodostavat niihin ihan täydellisen kombon kontrasteillaan.

Samettinen leopardidonitsi tuo mihin vain asuun hauskan elementin, sellaisen sopivan nonchalantin ja leikkisän viban.

Mitkäs teidän talviootd-lempparit ovat?

…………………………………………………………….

Kuvat: Ville Mäkäräinen

Takki: Nelly.com / Kaulahuivi: Balmuir / Laukku: Dior / Farkut: Nelly.com / Kengät: Tamaris / Hiusdonitsi: Glitter / Korvakorut: matkamuisto pienestä putiikista Kööpenhaminasta