WHITE PARTY

Oi oi miten hauskaa meillä olikaan Taittingerin White Partyissa torstaina! Tanssin ja nauroin niin, että vatsalihakseni olivat ihan kipeinä seuraavana päivänä! Paras treeni ikinä!

Juhlien pukukoodi aiheutti pienen tenkkapoon juuri ennen juhlia, ajatuksissani oli laittaa ihana kesämekko päälle, mutta onneksi olin kaukaa viisas ja laitoin yksinkertaisen chicin farkku + kauluspaita-setin päälle kylmenevään ja aika tuuliseen kesäiltaan (vilukissa täällä moi). 

Olen viime aikoina tuntenut kovaa vetoa bling bling-assoja kohtaan. Haluaisin löytää t o d e l l a kiiltävät rengaskorvakorut, mutta tuntuu että juuri sellaista jota havittelen ei kaupoista tällä hetkellä millään löydy. 

Kimaltelevan strassivyön löysin sattumalta etsiessäni viime viikon kuvauksiin kuvausvaatteita ja olen käyttänyt sitä varmaan joka ikisessä vaatesetissäni ostohetkestä lähtien. 

Oli aivan parasta saada soittaa dj-setti parhaan ystäväni Petran kanssa ja oli ihanaa seurata kuinka porukka tanssi meidän biisien tahtiin!

Nämä kuvat otettiin juuri ennen h-hetkeä bäkkärillä, jolloin vatsalihaksiani jo koeteltiin aika rankasti. Best times with Pepe❤️

Nauttikaa Pride-viikonlopusta ja toivottavasti teidänkin vatsalihakset on vähän kipeinä huomenna kaikesta ilosta, mwah!

…………………………………………………………….

Kuvat: Petra Koivisto

Paita, housut ja kengät: Nelly.com

Vyö: Bik Bok

Korvkorut: Glitter