WHEELSTRÖM

Työssäni stailaajana ei aina ihan vaan pelkästään omat jalat tahdo riittää. Yhteen päivään voi mahtua kuvaukset (tai parikin), palavereja, tulevien kuvausten preppausta ja vaatehakuja. Ei ole lainkaan kummallista, jos päivässä sipsutan menemään reippaasti yli 10 000 askelta ihan vaan duunihommissa. 

Törmäsin kesällä Hangossa Wheelström-sähköpyörämerkkiin ja ajatus arjen helpottajasta jäi muhimaan. Rakastan hyötyliikuntaa ja kävelyn ohella pidän suunnattomasti pyöräilystä. Parasta on saada pyöräillä oikein lujaa ja tuntea tuuli vasten kasvoja ja nauttia vapaudentunteesta. Niinpä päätin ottaa Wheelströmin mimmeihin yhteyttä nyt syksyn kiireiden alettua, sillä halusin testata kuinka paljon arkeni helpottuisi, jos kaikkialle ei tarvitsisi kiiruhtaa jaloin menemään. 

Viikon testauksen jälkeen voin sanoa, että välimatkat taittuivat kuin siivillä. Kun tuntui, ettei omat voimat päivän päätteeksi enää oikein tahtoneet riittää, oli helpottavaa tietää, että pyörän moottorin (250W) sai käyntiin klikkaamalla. Moottorin avun suuruutta pystyy säätelemään asteikolla 1-5 ja nopeimmillaan pyörällä pääsee 25 km tunnissa. Yhdellä akun latauksella pääsee taittamaan n. 50 kilometriä. 

Wheelström on ihan mainio kulkupeli. Se auttoi jalkapoloisiani hurjasti (ja pystyin aamuisin valitsemaan iän ikuisten kävelylenkkareiden sijaan vähän fiinimmät kengät) ja on kaiken lisäksi vielä ympäristöystävällinen. Esteetikkona haluisin vielä kiinnittää huomiota Wheelströmin designiin. Kuinka kaunis ja ajaton voi pyörä olla?

Kuvat: Mona Salminen

Takki: Andiata, paita: KappAhl, farkut: Esmara by Heidi Klum, kengät: Zara