WHAT I’VE BEEN DOING LATELY

Viime viikot ovat menneet älyttömässä hektisessä sumussa, joka pääasiassa on koostunut töistä ja rempasta. 

Tai ehkä enemmänkin töistä ja sen myötä remontti on jäänyt taka-alalle ja nyt viimeisen viikon aikana olen koittanut puskea sitä eteenpäin. 

Haluan pitää positiivisesta asenteesta kiinni ja ajatella, että kyllä se siitä pian valmistuu. Täytyy tosin myöntää rehellisyyden nimissä, että juuri nyt tällä hetkellä – nopealla lounastauolla päästä varpaisiin maalin peitossa – tuntuu siltä, etten saa remppaa ikinä valmiiksi. 

En oikein käsitä mistä kaikkialta ne unohtuneet pienet yksityiskohdat yhtäkkiä tupsahtavat eteen tai miten varautua ja ennaltaehkäistä mahdollisimman moni takaisku…

Kai tämä kaikki kuuluu rempan luonteeseen, eikö vain?!

Tämän hetkinen tilanne saa myös olon aika saamattomaksi ja tuntuu, että olen maailman laiskin tyyppi, vaikka teen joka päivä niin paljon kuin mahdollista…

Stressitasoni on varmaan aika korkealla, sillä parina viime yönä remppa on tullut uniini ja olen herännyt siihen, että muistan taas yhden unohtuneen jutun muistilistaltani.

Jep, remppa to do-listani on vielä aikamoisen pitkä, mutta kaikesta huolimatta tunnen jotenkin jo nahoissani, että kohta helpottaa.

…………………………………………………………….

Kuvat: Ville Mäkäräinen

Takki: Toteme / Farkut: Stylein / Kengät: Adidas / Kukkakimppu: Wildthings (koko outfit Urban A:sta)