Processed with RNI Films. Preset ’Ilford Delta 100 HC’

WEEKEND RECAP

Viikonloppu alkaa olla taputeltu ja siihen mahtui vaikka mitä ihanaa.

Perjantai-illalla kävimme porukalla Pop Up Kinossa Konepajan Brunossa katsomassa Loving Vincent-elokuvan, joka oli kiinnostanut minua jo pitkään. Se kertoo Vincent van Goghin viimeisistä päivistä, koittaen selvittää mitä tapahtui pienessä ranskalaisessa Auveresin kaupungissa, kun van Gogh menehtyi vatsaan osuneen laukauksen seurauksena.

Rakastan mysteerejä, mutten ollut odottanut niin salaperäistä juonta, joten tuntui että ahmin elokuvan täysillä. Elokuva on myös ensimmäinen kokonaan öljyväreillä maalattu animaatioelokuva ja juuri tuo kaunis ja erikoinen tekniikka edesauttoi siihen, että elokuva vei mennessään.

Lauantaina vietettiin kunnon bff-hengailut Petran, Vivanin ja minien kanssa. Päästiin vaihtamaan kuulumiset ja kuvaamaan yhdessä. Sydämeni sulaa selaillessani äiti-tytär-nelikon kuvia; kaikki ne eleet, katseet, lämpö ja hellyys. En vain yksinkertaisesti kestä <3

Illalla kokoonnuttiin mimmiporukalla juhlistamaan Essin syntymäpäiviä ja tuntui että ilta vaihtui yöhön silmänkäänteessä, niin paljon puhuttavaa, keskusteltavaa ja synttärisankarin juhlistamista meillä oli.

Sunnuntai vierähti Fiskarsin maalaismarkkinoilla ja fiilistellen kevääntuloa. Täytyy ehdottomasti päästä sinne takaisin keväämmällä, olin unohtanut kuinka kaunis Fiskars onkaan!

Summa summarumina tämä viikonloppu : tsekatkaa Loving Vincent, ystävien kanssa hengailu best, enemmän ex tempore lähimatkailua!

Superia alkavaa viikkoa teille ja olkaa varuillanne huomenna, silloin on meinaan aprillipäivä 😉