UNELMAKORVIKSET JA SNAPSHOT-SELFIEITÄ

Löysin ne! Ihan odottamatta ja näin pian!!

Nimittäin ne viime postauksessa fiilistelemäni bling bling-hoopsit!

Ja nämä eivät olekaan mitkään tavalliset renkaat vaan niissä on ihanan yksinkertaisen cool twisti.

Kuten kaikki minut tuntevat tietävät, rakastan pieniä detaljeja yli kaiken. Uusissa korviksissani viehättää kimaltelevuuden lisäksi niiden muotokieli, joka on lähempänä suorakulmiota kuin rengasta ja juuri se yksityiskohta on se juttu. 

Viime aikoina olen myös inspiroitunut hieman ”rosoisemmista” Insta-tileistä. Vaikka silmä lepää täydellisen kuratoiduissa Instafeedeissä, tuntuu että ne jäävät hieman pintapuolisiksi. Kaipaan enemmän elämää ja aitoja hetkiä kuvien taakse ja ehkä jopa takaisin niihin vähän jopa kömpelöihin ensimmäisiin kuviin, joita ladattiin Instaan ihan vain siksi, että siitä nimenomaisesta hetkestä jäisi jälki ja muisto. Rakastan niin paljon ohimeneviä hetkiä, ns. in-between-shotteja ja valokuvia, joissa kuvattava ei huomaa, että hänestä otetaan kuvia. Niihin kiteytyy niin paljon tarinoita ja syvyyksiä ja persoonaa, enemmän kuin superhienoihin harkittuihin kokonaisuuksiin.

Kaiken ei tarvitse olla täydellistä, harvemmin mikään on. Tai ehkä täydellisyys sittenkin onkin kiinni niissä pienissä nopeasti kiitävissä hetkissä…

…………………………………………………………….

Kuvat: by yours truly (ja koska selfiet eivät taida koskaan mennä pois muodista)

Korvakorut: Sif Jakobs

Kaulakorut: Glitter, Thomas Sabo