ULTRA VIOLET

Joka vuosi näihin aikoihin odotan innolla Pantone Color Instituten julistusta seuraavan vuoden väriksi, väriä joka edustaa parhaiten juuri tätä aikaa ja jota tullaan vuoden aikana näkemään eri tahoilla enenevässä määrin. 

Vuonna 2016 olin superinnoissani Rose Quartzista ja Serenitystä, koska vaaleanpunainen ja rauhoittavat sävyt kaiken hektisyyden keskellä kiinnostavat kovasti ja niissä silmä lepää. 

2017:n väri oli Greenery, joka symboloi uusia alkuja ja muistuttaa hengittämään syvään ja virkistymään. 

Vuoden 2018 väriksi on valittu Ultra Violet, joka edustaa omaperäisyyttä, kekseliäisyyttä ja uraauurtavaa ajattelutapaa, joka vie meitä kohti tulevaa.

Tästä dynaamisesta väristä innostuneena päätin listata tämän hetken (ja muutaman iki-) ultra violet lempparini.

Ametisti Olen pienestä pitäen rakastanut ja keräillyt kiviä ja kristalleja. Ametistin kerrotaan antavan kantajalleen tyyneyttä, rauhallisuutta ja parantavan hänen itsetuntoaan, kehittävän tämän moniosaamista ja auttavan sopeutumaan uusiin muutoksiin. Bonarina se myös kuulemma suojelee  krapulalta (pikkujoulukauden paras kivi).

Rihanna Koska Rihanna. Ah!

Miu Miun kristallikoristellut täydelliset tanssiaiskengät, jotka lähettävät ihanasti The Crown-viboja. 

Versace Tribute:n kasari-ysäri housusetti

Claude Monet ja hänen impressionistiset lumpeenkukkansa… Monet on ollut lempitaiteilijani ihan pienestä pitäen. Voisin tutkia, ihastella ja nauttia hänen taideteoksiaan tuntikausia. 

Chanel Metiers d’Art 2017-2018-malliston kirjailut, yksityiskohdat ja merimies-inspiraatio.

Weleda Lavender Relaxing Body Oil rentouttaa stressaantunutta mieltä ja kehoa sekä auttaa saamaan unen päästä kiinni. Ihan ykköstuote varsinkin tähän aikaan vuodesta, kun deadlinet tuntuvat puskevan päälle joka puolelta.

Hyasintti Lempijoulukukkani, jonka tuoksu tuo minulle heti joulufiiliksen.