THE FUTURE IS FEMALE

Hyvää naistenpäivää kaikille teille ihanille!!

On paljon syitä iloita tänään, vaikka tasa-arvoisen maailman eteen vielä taistellaan.

Erityisen upeaa on huomata kuinka rohkeita meistä on tullut. Puhumme asioista oikeilla nimillä, emme pelkää esittää omia mielipiteitämme, osaamme haastaa vanhentuneita uskomuksia, tehdä tietoisia ja hyviä valintoja. 

Vielä kymmenen vuotta sitten vaikeista asioista ei osattu tai kehdattu puhua niin kuin tänään, ne pidettiin yleensä täysin omina tietoina.

Kaikenlaiset näkyvät ja näkymättömät rajat olivat tiukempia osittain juuri sen takia sillä uskon, että ainostaan puhumisella, kommunikoimisella ja niiden myötä aloitetuilla rohkeilla teoilla pystytään muuttamaan maailmaa. Jotenkin tuntuu myös siltä, että yleinen ilmapiiri tällä hetkellä on uskomattoman lannistumaton, kun viedään tärkeitä asioita eteenpäin, vaikka takapakkeja tietenkin tulee. 

Olemme kulkeneet hurjan matkan, ihan jokainen meistä, joten malja sille!

Haluan myös nostaa maljan tulevalle sukupolvelle. Ainakin näistä kahdesta kuvassa olevasta supermimmistä tulee luottavainen olo tulevaisuuden suhteen. En voi kuin ihailla ja fanittaa heidän tarkkasilmäisyyttään, empatiakykyänsä, viisauttaan, huumoriaan ja itseluottamustaan. Samalla ihailen ja fanitan heidän vanhempiaan, erityisesti heidän äitejään (, jotka sattuvat olemaan parhaimpia ystäviäni <3). Heitä katsellessa ajatus kääntyy siihen, miten sukupolvet kietoutuvat toisiinsa ja miten arvokasta työtä meidän vanhempamme ovat tehneet, että meistä on tullut juuri tälläisiä ja kuinka me jalostamme osaltamme hiljaista perimätietoa eteenpäin. 

Viimeiseksi haluaisin muistuttaa meitä rakastamaan itseämme ja muistamaan oman arvomme ihan joka päivä. Me saamme kohdella itseämme hyvin, rakastaa ja nauttia itsestämme. Siihen on täysi lupa. 

Kaikki lähtee itsestä ja pienistä teoista. 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad starts
Ad ends