SUNDAY MUSINGS

Kuvat: Petra Koivisto / Aurinkolasit: Moschino / Mekko: H&M / Kengät: Vans / Laukku: Dior

Pari päivää sitten fiilistelin ekoja lämpimiä kesäiltoja ja täysin samalla innolla, ellen jopa hieman isommin, fiilistelen eilistä sunnuntaita. 

Se täyttyi hyvistä ystävistä, ihanista keskusteluista ja jälleennäkemisistä. Pääsimme juhlistamaan kahta suloista pikkuista sankaria: toinen sai nimen ja toinen täytti huikeat kolme kokonaista vuotta.

Päivän kruunasi aurinko ja pilvetön taivas. Olo oli kevyt ja huoleton ja pitkästä aikaa tuntui että osasin kiinnittää huomion pieniin asioihin, jotka tuovat onnen tunteen. 

Jälkikäteen katsottuna suuri osa viime vuotta ja talvea meni sumussa ja eräänlaisessa selviytymismoodissa, enkä oikein osannut pysähtyä niiden pienten yksityiskohtien äärelle, joita olen aina rakastanut ja osannut nähdä. 

Tuntuu, että ihan huomaamatta olen ravistellut talvihorroksen pois ja päässyt kiinnittämään huomiota taas paremmin omaan tekemiseen ja asioihin, jotka tuovat iloa. Suuri vaikutus on varmaan myös sillä, että lempivuodenaikani on täällä. Joka kadunkulmassa on jotain kaunista ihmeteltävää, puut kukkivat ja tuoksuvat huumaavilta. Ilmassa väreilee keveys ja luotto siihen, että elämä kantaa.