SOUND SLEEP COCOON

 

Kello lähentelee puolta yötä ja vasta nyt pääsin kaikilta tapaamisiltani ja kiireiltäni kotiin. 

Pahoittelen syvästi tämän postauksen kuvien tasoa, mutta inspiroiduin valtavasti tämän iltaisesta Dermalogican eventistä, jossa tutustuttiin merkin uutuustuotteeseen Sound Sleep Cocoon:iin ja halusin ehdottomasti päästä tekemään tämän postauksen heti!

Olen maailman huonoin nukkuja.

Syynä siihen ehkäpä ensisijaisesti se, että olen pienestä asti ollut yökukkuja. Tuntuu, että klo 21 jälkeen alkaisi uusi päivä. Tuppaan energistymään loppuillasta ja saan silloin hurjan määrän omia projekteja ja juttuja tehtyä. En siis malta mennä nukkumaan. Silloin kun taas pitäisi mennä nukkumaan ajoissa, alkaa aamuherätyksen ajatus nakertaa takaraivossa (niin kuin tällä hetkellä) ja stressaan mahdanko herätä aamulla herätykseen. Stressi yleisesti vaikuttaa tietenkin unenlaatuun. Olen myös superherkkä kuun liikkeille. Välillä saattaa mennä viikko, parikin, kun uni on todella olematonta. Nämä pätkät tuppaavat olemaan aina juuri ennen täysikuuta. 

Dermalogica on kehitellyt Sound Sleep Cocoonin kosteuttamaan ja hävittämään väsyneisyyden merkit ihosta. Iltaisin käytettynä geelivoide optimoi ihon kyvyn ottaa vastaan tehokkaimmat apukeinot, sillä paras aika iholle palautua ja vahvistua on tutkimusten mukaan kello 22-06 välillä.

Sound Sleep Cocoonissa on mukana rauhoittavaa laventeliöljyä kosteuttamaan ihoa ja rauhoittamaan kokonaisvaltaisesti päivän kiireistä. Se siis on kehitelty parantamaan myös unenlaatua. 

Geelivoide tuntuu iholla todella pehmeältä ja kosteuttavalta. Tällä hetkellä ihoni on superkuiva kaikesta pakkasesta ja viimasta, joten kaikennäköinen extrahoiva tekee vain hyvää. 

Hoidan vielä muutamat rästihommat pois alta, keitän mustaherukkamehun (kuinka sitkeä voi flunssa olla?!) ja valmistelen huomisen päivän kulun. Siitä tuleekin hullun kiireinen; kalenterissa palavereja, tapaamisia ja viimeiset silaukset iltaa varten. Huomenna meinaan juhlitaan Jussi-gaalassa, jotka tänä vuonna ovat erityisen merkittävät.

En usko, että tämän päivän kiireiden jälkeen on vaikeaa saada unen päästä kiinni, mutta aion pistää tämän soimaan, kun pääsen vihdoin peiton alle. Ihan mielettömän hieno idea Dermalogicalta tehdä oma unisoittolista Sound Sleep Cocoonille. Se soi eventissä minipäikkäreiden taustalla ja voin sanoa, että se toimi. Ja hei event, jossa sai luvalla ottaa päikkärit?! BEST.