SISUSTUSMANIAN ENSIMMÄINEN TASO

Ketään ei varmaan yhtään yllätä, että remppaurakan valmistumisen jälkeen sisustusmania on alkanut nostamaan päätään hurjaa vauhtia.

Sisustuksen punaisena lankana olen visusti pitänyt Marie Kondomaista päätöstä ostaa ja tuoda kotiin ainoastaan mieltä ilostuttavia asioita; ihania esineitä, joissa silmä lepää ja joiden kauneutta tulen ihastelemaan vuosienkin päästä.

Kuulostaa helpolta ja selkeältä hommalta, mutta mitä jos yhtäkkiä näkee kaikkialla ihania juttuja, jotka sopisivat omaan kotiin täydellisesti ja ilostuttavat mieltä hurjasti?!

Koska vielä pyörittelen mielessäni huonejärjestystä ja ostan isoimmat huonekalut   pidemmän harkinnan jälkeen, ja nokkelana mimminä olenkin tyydyttänyt sisustusmaniaani pienemmillä hankinnoilla.

Erityisesti astioista olen ollut viime aikoina  todella hullaantunut. Aikaisemmin olen ostanut pelkästään yhtenäisiä astiasarjoja, mutta nyt haluan heittää totutut ja jo nähdyt tavat ainakin tällä erää romukoppaan ja fiilistellä astioita mix’n’match-meiningillä. Tällä ajatuksesta tekoihin-tavalla olen löytänyt aarrearkullisen ihania lautasia ja kippoja. Määrä saattaa olla iso pieneen talouteen, mutta uskoisin Marie Kondon hyväksyvän jokaisen hankintani.

………………………………………………………………….

Kuvat: Juuli Rönkä / Lokaatio: Hotelli St. George / Meikki: Heidi Rautsiala

Vaatteet + kengät: Esprit / Korut: Glitter

 

Ps. Tässä sneak peekkinä muutama astialöytöni kirpparilta; söpöin espressosetti, johon olen törmännyt ja ihanat vanhat Arabian lautaset.