SELLAINEN MAANANTAI

Oukki doukki, että sellainen maanantai sitten!

En pitkään aikaan ole juossut ympäri kaupunkia sellaisella minuuttiaikataululla kuin tänään. Tein eilen illalla erittäin yksityiskohtaisen to do-listan, jotta mikään pieninkään detalji ei jäisi hoitamatta tänään.

Näin päivän päätteeksi askeleita kertyi tasan 10 654, mikä loppujen lopuksi ei ole hurja määrä, mutta jokainen niistä tuntui siltä, että taistelen aikaa vastaan.

Sain kuitenkin ihan älyttömän määrän hommia tehtyä (to do-lista on tyhjä YES!).

Työpäivään mahtui palaverejä, kolmen eri stailauskeissin preppaus, vaatteiden tuunausta ( tsekatkaa ig-storyt ;)), kuvauslainojen palautuksia, meiliviidankon purkua, huomisen työmatkan valmisteluja, mutta päivän ehdottomasti tärkein asia oli ennakkoäänestäminen.

Mietin epätoivoisesti pari viikkoa ketä äänestäisin. Otin selvää ehdokkaista, tein vaalikoneita hiki hatussa, joiden jälkeen tosi tuntui, että ne vain sekoittivat pakkaa entisestään.

Annoin asioiden hautua ja koin ihan yllättäen ahaa-elämyksen lauantaina ratikassa ja tiesin ketä äänestäisin.

Sunnuntaina otin vielä ehdokkaastani lisää selvää ja sain täydellisen varmuuden siitä, että arvomme kohtaavat ja toivomme samoja asioita tulevaisuuden Suomelta. Taustatyöni huolellisesti tehneenä, äänestyskopissa meni tarkalleen muutama sekunti kirjoittaessani ehdokkaani numeron äänestyslipukkeeseen. Iisi piisi!

Muistakaa käyttää sunnuntaina äänioikeutenne!

En voi tarpeeksi tähdentää kuinka tärkeää ja arvokasta se on!!

 

…………………………………………………………….

Kuvat: Mona Salminen