REMPAN LOPPURUTISTUS!!!!

Okei, pakko myöntää, että edellinen postaukseni oli hyvin paljon kannustuspuhetta itselleni. Todellisuus oli h i e m a n toisenlainen. Totuudenmukainen postaus olisi sisällyttänyt nyyhkytyksiä ja kyseenalaista kielenkäyttöä…

Sitä kirjoittaessani olin saanut viikon ajan melkein joka toinen päivä hermoromahduksen ja itkenyt kyynelkanavani kuiviksi. 

Remppa ei näyttänyt edistyvän, ei sitten millään, vaikka kuinka neljän seinän sisällä ahersin. 

Kyynelten lomassa mietin, että jollain tavalla on aivan pakko saada rämpimisen sijaan hyvä tekemisen meininki päälle ja löytää edes pienen pieni toivonpilkahdus tekemiseen. Päätin kirjoittaa pienen tsemppauksen itselleni. 

Sitä sanotaan, että muutto itsessään on verrattavissa kriisiin, enkä nyt jaksa edes miettiä kuinka monta kriisiä tämän projektin aikana on käyty läpi. Jälkiviisaana kuulutankin, että kannattaa asennoitua kaikkeen lempeästi (tunteiden purkauksiinkin), vaikka tuntuu, ettei mikään mene niin kuin oli suunnitellut tai sillä aikataululla kuin oli ajatellut.

Tärkeää on antaa tunteiden vaan tulla ja ilman puhdistua. Ei se ole niin vakavaa. 

Toki hetkittäin se ihanan pehmeä mindfullness-tila valtaa alaa, jolloin kaikki sujuu juuri niin kuin pitää. 

Stressitasoa helpotti myös se, että pidin sunnuntain täysin remppavapaana päivänä. Nukuin pitkään, söin hyvin, luin kirjaa, leivoin sämpylöitä ja sain ajatukset hetkeksi täysin muualle remppakaaoksesta. 

Maanantaina jotain nytkähti eteenpäin ja palaset järjestyivät kohdalleen. Tähdet varmaankin olivat jotenkin täydellisesti linjassa, sillä voin vannoa, että tunsin täysin sen hetken, kun ymmärsin että remppani loppurutistus on alkamassa. 

Se tapahtui, kun sain kylpyhuoneeni katon maalattua ja tajusin, että tästä eteenpäin on vain nopeita viilauksia enää raksittavana muistilistalta.

Nyt loppurutistuksen puolella tätä remppaprojektia kirkkain ajatus kaikkien kommellusten jälkeen on vahvistus, että yes, wow, minähän pystyn ihan kaikkeen. Ei epäilystäkään enää siitä.

Keittiön taso asennettiin tänään ja keittiö alkaa näyttämään itseltään, kylppäristä tulee ihana ja sitten vaan vielä muutama maalikerros lattiaan, jonka jälkeen päästään korkkaamaan shamppanjat (monikossa, tärkeä detalji, sillä sitä on odoteltu)!!!!!!

………………………………………………………………….

Kuvat: Heikki Salonen / Lokaatio: Hotelli St. George

Mekko: Dagmar / Kengät: Dr. Martens / Korvakorut: Sif Jakobs