RANSKAN RIVIERALTA GARDA-JÄRVELLE

 

Kuvat: Didem Özgun / Mekko, aurinkolasit ja kengät: Nelly.com / Laukku: vintage Dior

 

Toissa viikolla juhlittiin tyttöjen kanssa Ranskan Rivieralla ja viime viikonloppuna ihanan Alexan satumaisia häitä Garda-järvellä. Sain kunnian toimia häissä dj:nä ja oli superhauskaa fiilistellä ja valmistella kunnon soittosettiä Alexan isoa päivää varten. Hääjuhlien jatkot vietettiin Italian lempeässä kevätyössä ja jatkuivat myöhään yöhön. Tanssilattia oli koko illan tulessa, oli ihan parasta nähdä porukan tanssivan ja nauttivan olostaan. Rakkautta ja lämpöä oli niin paljon joka puolella.

Ihastuin tähän Nelly.comin sitruunakuvioiseen halterneck-mekkoon Nelly Charter-reissulla ja se sopi kuin nakutettu myös Italian reissulle. 

Yhdistin siihen aika intuitiolla ja yolo-asenteella täysin ns. ei-niin-yhteensopivat isot, erikoiset aurinkolasit sekä korkeat puuterin väriset sandaletit, mutta jotenkin tykkään todella paljon tästä combosta. Siinä on sopivasti ennalta arvaamattomia elementtejä, mutta silti kaikki sopivat yhteen yllättävän vaivattomasti. Pisteenä i:n päällä on kevään lempparini, löytö Vestiairesta, ikioma vintage Diorini, josta olen haaveillut nyt jo vuoden päivät.