PUHVIHIHAT!

Olen löytänyt puhvihihat uudelleen!

Ne olivat pienenä mielestäni maailman hienoin yksityiskohta mekoissa ja paidoissa, ei ollut mitään parempaa.

Mummuni oli ammatiltaan ompelija ja teki minulle ja siskolleni aina kaikki juhlamekot (ja talvisin duffelitakit! Oli ihan mahtavaa saada itse valita joka vuosi takin väri… vitsit, pitääkin etsiä jostain tälle talvelle duffeli!!). Taisin pyytää erikoistoiveena jokaiseen niistä puhvihihat. 

Rakastin myös piirtää pienenä. Kaikille supersankareilleni (eli prinsessoille, koska girls rule) piirsin todella näyttävät mekot todella muhkeilla puhvihihoilla. 

Viime keväänä ujon arasti fiilistelin puhvihihoja monen vuoden jälkeen. Nyt tuntuu, että ainoastaan puhvihihalliset paidat kiinnittävät huomioni. 

En tiedä mikä ilkikurisuus tai kapinan henki minussa oikein aina on asunut, mutta kaikkein hauskimmat asukokonaisuudet omasta mielestäni olen keksinyt niin, että yhdistelen toisiinsa nopealla vilkaisulla täysin epäsopivia elementtejä.  Mutta ne vain jotenkin toimivat ja pitävät pukeutumisen hauskana. Puhvihihat prinsessahameella olisi ehkä tähän hetkeen liian varma asuyhdistelmä 😉

Kuka olisi arvannut, että romanttinen puhvihihapaita, oversized musta kiiltävä trenssitakki, klassiset pillifarkut ja Dr. Martensit saavat allekirjoittaneen näin täpinöihin?

………………………………………………………………….

Kuvat: Ville Mäkäräinen

Takki & paita: Dagmar / Farkut: Bik Bok / Kengät: Dr. Martens

 

PS. Onko siellä muita, jotka kärsivät kuuhulluudesta? Uni on ollut täysin karkuteillä tämän viikon… siksi #bagsundermyeyesarechanel. Toisaalta niissä on ihana, romanttinen pariisitar-viba (positiivisuuden kautta), joten who cares 😉