POST RUISROCK

Halleluja, Ruisrockin mukanaan tuoma väsymys on (vihdoin) selätetty ja uusi viikonloppu edessä! Haha, apua!

Ruisrockissa oli niin kivaa, paras festarikokemus pitkään aikaan! Parasta oli saada fiilistellä hyvästä musasta ja meiningistä ihanien mimmifrendien kanssa. Säät hellivät, pääsi näkemään paljon tuttuja ja kaikilla oli jotenkin leppoisan rento buugi päällä.

Iso kiitos viikonlopusta hotellikämppiksilleni Didemille ja Sharonille. Meillä oli meni ihanasti fiilikset ja aikataulut yhteen, nautittiin yhtä paljon kiireettömistä aamuista ja rennosta flowsta ja meitä yhdisti myös yhteinen musamaku eli halusimme nähdä samat keikat, mieluiten ihan eturiviltä.

Top 3 keikat olivat (not in any spesific order): 

Years and Years 

Chainsmokers

Haloo Helsinki

En ole kovinkaan paljoa kuunnellut HH:ta aikasemmin, mutta tämä Ruisrockin keikka sai minut totaalisen girlcrushaamaan Elli Haloota. Siis omg, mikä mimmi, wow!!!! En saanut hänestä silmiäni irti koko keikan aikana, niin karismaattinen hän oli!! Itse asiassa koko bändin lavapreesens oli ihan käsittämätön!!

Tälle viikonlopulle on tiedossa iiseilyä kesä-Hesassa, ensi viikon Cosmopolitanin kuvausten preppausta ja staycation hotelli Lilla Robertsissa ystäväni Andrean kanssa <3

………………………………………………………………….

Kuvat: Sharon Rubanovitsch