PINK BLING BLING

Minulta puuttuu täysin jouluttajageeni. Kauheaa tunnustaa se ääneen, varsinkin kun melkein koko lähipiirini rakastaa jouluttamista ja fiilistelee jo viikkoja ennen joulukuuta joulukoristelujen kanssa. 

Minusta on ihanaa seurata heidän touhujaan ja fiilistellä heidän fiilistelyään ja tykkäänkin vinkata kamuilleni heidän näköisistään joulujutuista, mutta muuten jouluttaminen ei ole oikein minuun tarttunut.

Rakastan valoja, kynttilöitä ja kukkia, varsinkin hyasintteja, niiden tuoksu tuo joulun ja ne ovat joulunajan ehdoton must. Sanoisinkin, että joulusisustamiseni on siis aika minimalistista. Tai no… minimalistista ja minimalistista, ostin tänään heräteostoksena tämän söpöyden.

Vaatepuolella en olekaan sitten yhtään niin minimalistinen. Paljettia ja kimallusta voi olla mielestäni pikkujouluajan ulkopuolellakin, ihan koko ajan, arjessakin, kuten varmasti olette huomanneetkin. 

Yleensä olen näin pikkujouluaikaan suosinut paljeteissa kultaa, hopeaa ja tummia sävyjä, mutta tämä toppi veti itseäni puoleensa magneetin tavoin. Yhdistyyhän siinä kaksi kaikkien aikojen lemppariani: bling bling ja vaaleanpunainen, voimavärini jo vuosien takaa.

Kuvat: Janita Autio

Toppi: KappAhl