PIKKU HILJAA HYVÄÄ TULEE

Olen niin fiiliksissä siitä, miltä kotini alkaa näyttämään!

Siellä on jo nyt niin hyvä buugi, että huomaan haluavani työpäivien jälkeen heti vain sinne remppaamaan vähän lisää, sisustamaan ja kutsumaan kamuja käymään!

Julkaisin alla olevan kuvan päivemmällä Instassa ja siitä tuli paljon kyselyjä dm:n puolella. Kiitos niistä, niitä on aina kiva saada ja päästä vastaamaan.

Haaveissani on monen vuoden ajan ollut oma tauluseinä, jonne kerään tauluja, julisteita ja valokuvia, kauniita muistoja elämän varrelta. Aina ennen taulut ovat boheemisti jääneet lattialle halailemaan seinää, mutta nyt päätin vihdoin toteuttaa unelmani.

Nämä taulut löysin Deseniosta ja niistä on enemmän tietoa Instan puolella (sieltä löytyy myös alekoodi, jos taulukaupat hotsittaa, vink vink!).

Taulujen lisäksi dm-boksi täyttyi kyselyistä koriste-esineiden suhteen, joten seuraavassa tulee infot niistä:

Simpukan löysin käydessäni ystäväni Elisan kanssa kesällä kierrätyskeskus- ja kirppiskierroksella Espoossa. Samalla reissulla päivitin astiastoni ja löysin muutaman ihan törkeän makean mekon. Käykää ihmeessä tsekkailemaan kaikki mahdolliset kirppikset ja kierrätyskeskukset. Aarteiden määrä siellä on ihan mieletön!

Shishapiippu on tuliainen sedältäni Iranista. Rakastan sen sinisyyttä ja sitä, että siihen on maalattu Iranin esi-isäni muotokuva. Kuten huomaatte piippu näyttää vähän erilaiselta kuin yleensä, sillä osa osista on vielä muuttolaatikoissa… toivottavasti löydän osat pian.

Matto on perintömatto, se on aito persialainen matto ja niin kaunis. Se on hieman haastava muodoltaan ja mietin tässä, että taidan kuitenkin asettaa sen eteiseen, kunhan saan sen maalattua valmiiksi.

Aurinkopeilin nappasin siltä seisomalta H&M Homesta mukaani. Ruusuboksi on Maison Helsingistä ja täydellinen tälläiselle tyypille, joka ei uskalla ostaa viherkasveja ruukussa kotiinsa, ettei niille vain käy katalasti.

Keraaminen bambikoriste on ystäväni Mari Kosusen tekemä ja ehkä yksi suloisimmista esineistä, jonka olen nähnyt. Jokin sen katseesta, asennosta ja suloisuudesta tuo mieleen poikaystäväni tanskandoggi Mollin. Marin keramiikkaa on saatavilla muun muassa R/H:n myymälästä.

Tuoli on lapsuudenkodistani ja Paappani aikoinaan teki sen minulle. Se on yksi rakkaimmista esineistäni ja seurannut mukanani kaikki nämä vuodet.

 

 

Mitkä ovat teille niitä kodin rakkaimpia ja tärkeimpiä esineitä, jotka seuraavat teitä vuosi vuodelta?

………………………………………………………………….

Kuvat: Ville Mäkäräinen & yours truly