PAULA VESALA X JVG30

JVG:n pojat viettivät noin viikko sitten unohtumattomia kolmekymppisiään Hartsulla. Stailasin Paula Vesalan tälle keikalle ja pyysin valokuvaaja Mona Salmista dokumentoimaan miltä stailistin työpäivä näyttää. Edellisessä postauksessani sivusinkin jo alkuvalmisteluja, palavereita ja vaatehakuja, joista suurimmaksi osaksi duunipäiväni koostuvat. Kuvaukset ja keikkastailaukset ovat ehdottomasti työni kohokohtia. Niistä saa hurjasti energiaa ja on ihan parasta saada viettää aikaa ihanien tyyppien kanssa, stailaus kun loppujen lopuksi aika yksinäistä puuhaa…

Keikka alkaa yleensä taksireissulla. Taksireissun käytän yleensä rauhoittumiseen ja keskittymiseen tulevaan keikkaan. Tällä kertaa taksissa soi sattumalta JVG:n uusi levy Popkorni ja lauloimme Monan kanssa ihan täysillä mukana biisejä.

Syy miksen aina jaksa lähteä gymille töiden jälkeen. Roudaus. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä pidän hyötyliikunnasta eniten ja tässä työssä ”gymi” kulkee kätevästi mukana.

Meillä oli Hartsulla luksuspukuhuonetilat, jonne sain levitettyä kaikki vaatteet Paulan nähtäväksi.

Roudaamisen ohella työpäivä koostuu usein odottamisesta. Silloin yritän käyttää ajan hyödyksi muun muassa vastaamalla ja lähettämällä meilejä ja viestejä.

Tykkään käyttää asiakkaiden omia koruja stailauksissani. Sillä tavalla kokonaisuuteen tulee mielestäni enemmän tasoja ja syvyyttä. Paulalla oli mukanaan upeat leijonakorvikset, joista inspiroiduin hurjasti.

Asukokonaisuuksien sovittelemista…

Tässä duunissa parasta on ihmiset, joiden kanssa saan tätä työtä tehdä. Välillä nauretaan vatsa kippurassa, välillä taas pohditaan syntyjä syviä… 

We have found the look!

Löydettyämme sen oikean esiintymis-outfitin, Paula juoksi meikkiin Keiku Borgströmille ja…

… hiuksiin Meron Laineelle ennen lavalle menoa.

There she is!!

Keikan jälkeisiä tunnelmia.

Paulan outfit koostui KappAhlin kultaisesta toppatakista, Bik Bok Balance:n topista, Gina Tricot farkuista ja hatusta, Zaran kengistä.

Rakastan tätä kuvaa Paulasta, mikä hottis!!

Kiitos Marsaana, Spalt, Polhem ja Miltton yhteistyöstä. Kiitos Paula, oli ihanaa saada tehdä töitä kanssasi ja isot onnet vielä JVG:n pojat!! 

Kuvat: Mona Salminen