PARHAIMMAT TV-SARJAT ATM TOP 3

Koska tämä kesä on näyttänyt olevan luonteeltansa hieman moody, päätin kerätä teille kiinnostavimmat (subjektiivisesti katsottuna tosin tietenkin) kirjat, tv-sarjat ja biisit, koska välillä on vain ihan parasta luvalla löhöillä ja uppoutua eri maailmoihin.

Uskon, että jonkinlainen käänteispsykologian voittokulku on ainakin itselläni käynnissä, sillä nykyään en edes harmittele kesäsadepäiviä. Aurinkoiset päivät houkuttelevat seikkailemaan ja fiilistelemään kesämenoa ulos, mutta sadepäivinä saa kääriytyä vilttiin, laittaa villasukat päälle, syödä suklaata, ottaa päikkärit tai kahdet, ahmia kirjoja ja leffoja.

Ensimmäiseksi vinkkaan teille lempparisarjani, joihin olen koukuttunut täysillä.

Here we go!

Killing Eve (HBO) on nokkela, yllättävä, jännittävä ja täynnä mustaa huumoria. Se on kissa-hiirileikki psykopaattipalkkamurhaaja Villanellen ja vakooja Even välillä ja sarjan nimestä voikin päätellä mihin Villanelle tähtää. Sarjasta on ilmestynyt kaksi kautta ja kolmoskautta odotetaan jo kuin kuuta nousevaa.

Big Little Lies (HBO) tarjoaa ihmissuhdedraamaa, täydellisiä kulisseja ja niiden romahtamisia, salaisuuksia ja niiden paljastumisia idyllisen rauhallisessa Montereyn pikkukaupungissa.

Quicksand (Netflix) oli kokemuksena HUH-luokkaa. Se piti otteesaan täysin vielä monta, monta päivää viimeisen jakson jälkeen.

Bonuksena sekä Big Little Lies: n sekä Quicksandin soundtrackit ovat ihan mahtavia ja ne saa haltuun Spotifystä!