ON WEDNESDAYS…

Keskiviikkoiltani on jo yli kuukauden ajan kulunut mitä timanttisemmassa seurassa, nimittäin tv-ohjelma VAPPU JA MARJA LIVE:n taustajoukoissa stailaten ihania, upeita bossleidejä Vappu Pimiää ja Marja Hintikkaa. Meikistä ja kampauksista vastaavat tehotiimi Keiku Borgström ja Satu Arvo.

Työpäiväni (tai toinen työpäiväni, sillä usein olen saanut ennen studiolle menoa yhden työpäivän  pulkkaan) alkaa keskiviikkoisin yleensä kello neljän viiden aikaan. Käyn hakemassa vaatelainat Stockmannilta, joka on ohjelman yhteistyökumppani,  ja suuntaan sieltä suoraan Pasilaan Maikkarin studiolle.

Ensitöiksemme studiolle saavuttuamme pidämme  Keikun ja Sadun kanssa nopean palaverin Vapun ja Marjan lookeista ja sitten ruvetaankin työn touhuun, joka omalta kohdaltani koostuu studiopäivänä suurimmaksi osaksi roudauksesta, höyrytyksestä, asukokonaisuuksien yksityiskohtien hiomisista, pukemisesta ja seuraavan viikon suunnittelusta. Ja naurusta, ehdottomasti naurusta! Ei ole kulunut yhtäkään viikkoa niin, ettemmekö olisi taustajengin kanssa nauraneet jollekin jutulle (eli omille vitseillemme tai sattumuksillemme) ihan kippurassa.

Tästä linkistä pääset lukemaan lisää mietteitäni stailauksesta ja poimimaan myös muutamat vinkit kevätgarderoobin tekoon 🙂

 

………………………………………………………………….

Video: Mona Salminen