OHOY x MARYAM

Tätä innostuksen, fiilistelyn ja onnen määrää on vaikea pukea sanoiksi!

Saanen esitellä teille ensimmäisen kollaboraationi yhdessä OHOY SWIM:n kanssa!!

Siirtyminen suunnittelijapuolelle on ollut unelmani jo pitkään ja vuosi sitten, onnellisten tähtien alla, loimme hynttyyt yhteen OHOY SWIM:n Hennan ja Annan kanssa. Heidän kanssaan on ollut inspiroivaa ja mieletöntä työskennellä ja olen oppinut heiltä valtavasti. Pitkin matkaa olen fiilistellyt myös sitä, kuinka yksiin kaikki ajatuksemme ovat menneet. Sanomattakin selvää, että olen todella kiitollinen heille tästä mahdollisuudesta.

Yhteistyömallisto on saanut inspiraationsa 70- ja 90-luvun rantamuodista, jolloin tyyli-ikoneina toimivat aikansa muusat kuten, Cindy Crawford, Brooke Shields, Claudia Schiffer ja Brigitte Bardot. Heissä mielestäni  kiteytyy ajatus kiireettömistä hetkistä rannalla ja hienovarainen sensuellisuus, yhdistettynä ajattomaan tyylikkyyteen.

Nimesin uima-asut lempikaupunkieni mukaan, joista olisi kerrottavana lukemattomia hyviä muistoja. Bikinit nimettiin Cannesiksi ja uimapuku sai nimensä Palm Springs-kaupungin mukaan, jossa vietin ikimuistoisen festariviikonlopun.

Kaikki OHOY SWIM:n tuotteet, nämä suunnittelemani uima-asut, valmistetaan 100% ECONYL-langasta, joka on peräisin hylätystä muovista, mukaan lukien merestä kerätyt kalastusverkot ja mikä parasta OHOY SWIM lahjoittaa 1% myynnistään Healthy Seas-organisaatiolle.

Uima-asuja saa kätevästi tilattua täältä klikkaamalla sekä myös Helsingistä Urban a-liikkeestä (Fredrikinkatu 18), jonne kannattaa muuten poiketa tiistaina 2.7 klo 14-17 välillä, sillä olen siellä itse kertomassa lisää yhteistyöstä 😘❤️