NLY SHOES SQUAD HELSINKI

Kuvat: Janita Autio / Outfit: all Nelly.com everything

 

Täällä ollaan vieläkin hymy korvissa asti eilisestä, oli niin ihanaa päästä hostaamaan NLY SHOES SQUAD HELSINKI-tilaisuutta! 

Olen aina avoimesti myöntänyt olevani aikamoinen kenkähullu, joten eilinen tilaisuus oli täydellinen dream come true! Paikalla oli Nelly.com:n upeita asiakkaita ja Teatterin kuuluisa VIP-tila täynnä Nelly.comin kevät/kesä18-malliston vaatteita ja kenkiä, megababe Yeboyah vastasi illan musiikista ja tarjolla oli maukkaita cocktail-paloja ja macaroneja sekä tietenkin kuplivaa.

Tyylini on välillä vähän liiankin klassinen, mutta kenkien kanssa olen aina uskaltanut hullutella ja ottaa riskejä. Yleensä valitsenkin mahdollisimman persoonalliset kengät yksinkertaisen outfitin pariksi, sillä ne lisäävät kokonaisuuteen hurjasti persoonallisuutta ja toimivat myös mitä parhaimpina jäänmurtajina keskusteluissa.

Pääsin myös poimimaan omat lempparini Nelly.comin tämän hetken kenkämallistosta. Top vitoseni on seuraavanlainen:

Valkoiset saappaat

Valkoiset kengät ovat hurjaa vauhtia tulossa takaisin. Ensisilmäyksellä ne saattavat aiheuttaa hieman nikotteluja, mutta veikkaan näistä tämän kesän ja tulevan syksyn hittiä. Ne sopivat t ä y d e l l i s e s t i hyvin yksinkertaisen asun pariksi, näyttävät freeseiltä ja nostavat outfitin nextille levelille. Näissä valkoisissa saappaissa on minulle jotain todella nostalgista. Äitini ja isäni tapasivat ensi kerran 70-luvulla Lontoossa discossa ja jotenkin minulla on sellainen olo, että oma Mommyni olisi voinut rokkaa siellä juuri tälläisillä buutseilla…

Keltaiset kitten heelit

Olen etsinyt tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivia kitten heelejä vuosia ja vihdoinkin aika ja trendisuuntaukset ovat otollisia tälle hieman hassun mittaiselle korolle! Missään ei siis vuosiin ole näkynyt makeita pikkukorkoja. Näillä koroilla on helppo sipsutella minne vain aamusta iltaan (+ tilaisuudesta tilaisuuteen) ja näyttää coolilta. Keltainen on tämän hetken yksi trendiväreistä, kannattaa ottaa se myös haltuun!

Smaragdin väriset sandaalit

Jalokivivärit ja kaikki kiiltävä ovat aina olleet heikkouteni. Tässä molemmat yhdistyvät niin, että silmäni näkevät vain sydämiä.

Rusettikengät

Rakastan kontrasteja ja näissä kengissä yhdistyvät suloisen viattomat rusetit ja superseksikkäät piikkikorot. Nämä sopisivat megahyvin yhteen pelkistetyn farkkulookin ja ponnarin kanssa.

Bonuksena eilisessä eventissä oli mahdollisuus sneak peekkinä nähdä mitä Nelly.comin verkkokauppaan on lähiaikoina tulossa. Mansikoilla koristellut korkosandaalit veivät täysin mennessään. Niissä yhdistyy niin moni kreisiasia (kuten stripperheel- sekä Riviera-vibat), että ne on vain ihan p a k k o saada.