NEON INSPIRED

Parasta kuvauksissa on se, että tiimin jokaisella jäsenellä on intohimo alaansa ja visio yhteisestä projektista. 

Olen oppinut lukemattomia asioita kuvaustiimiläisiltä kyselemällä mitä mieleen juolahtaa (omasta mielestä saatan välillä kysyä ihan hölmöjä kysymyksiä, mutta mieluummin kysyn ne ja saan vastaukset kuin jäisin täysin ulalle missä mennään ja mitä tapahtuu), kuuntelemalla ja seuraamalla toisten työntekoa. 

Tänä syksynä on käynyt niin, että neonvihreä inspiroi jotenkin ihan hulluna enkä oikein saa sitä ravistettua mielestäni pois. Viikkojenkin jälkeen se näyttää freesiltä ja mietin miten ihmeessä saisin sen sulautettua vaatekaappiini. 

Löysin tämän poolon sattumalta etsiessäni stailaussettejä erääseen projektiin ja sanomattakin selvää, että se lähti siltä seisomalta mukaani. 

Tuntuu, että tämä poolo on ihan täydellinen extra asukokonaisuuksiini. Tulen varmasti kerrostamaan sen villapaitojen ja erilaisten jakkujen kanssa nyt syksyn mittaan. 

Oli hienoa huomata miten kuvaajani Sanni inspiroitui myös tästä vihreästä. On niin kiinnostavaa seurata inspiroitumista. Se on niin kokonaisvaltainen, taianomainen juttu, sen voi nähdä ja tuntea ihan koko kropasta.

Me taisimme hykerrellä yhdessä innosta tuolla pellolla Sannin kanssa ja kun sain kuvat käsiini taisin kokea pikku heureka-hetken. Asiat vain loksahtivat paikoilleen ja niistä näkee miten poolo innoitti Sannia. 

MAGIC!

 

………………………………………………………………….

Kuvat: Sanni Riihimäki

Poolo: Zara